
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Miroslava H. (mirečka) ID 110954 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Kačica na mede s vínom[ recept č. 32959 zo dňa 18.10.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 kačica, 2-3 jablká, soľ, trochu drvenej rasce, 2 PL medu, 1, 5 dl bieleho alebo červeného vína POSTUP PRÍPRAVY Kačicu očistite, umyte, osušte, posoľte zvnútra aj zvonku a jemne posypte rascou. Dnu vložte jablká pokrájané na štvrťky, prikryte alobalom a dajte piecť do vyhriatej rúry. Víno zmiešajte s medom a asi po 20 min. kačku odkryte, potrite medovo-vínovou zmesou a pečte ďalej už odkrytú. Takto ju počas pečenia viac ráz potrite a podľa potreby podlejte aj horúcou vodou. Pred dopečením pridajte ešte zvyšné jablká, pokrájané tiež na štvrtky. Upečenú kačicu rozdeľte na porcie, poukladajte na misu a obložte pečenými jablkami. Podávajte s červenou dusenou kapustou, s knedľou a so šťavou z výpeku. |
zuzana m. (kukucka22) ID 53325 (14.2.2013, 18:23) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |