končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Marta G. (Egreska) ID 53992 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Bageta dračí chvost[ recept č. 32678 zo dňa 11.10.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Kvások: 200 g hl.muky,200 g teplej vody,štipka inst.droždia Cesto:320 g hladkej muky,100 g pšenično-ražnej alebo inej,200 g teplej vody,3 g inst.droždia,12,5 g soli,všetok kvások POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Kvások zmiešame vo väčšej mise,zakryjeme a nechame 6-12 hodín stáť na linke. Takto vyzera po šiestich hodinach. Všetko na cesto nasypeme do pekarničky alebo do misy,kto robí ručne.Prilejeme celý kvasok a vymiesime hladke ,pružné cesto. Treba miesit aj pol hodinu,najlepšia je na to pekarnička ,tá si to odkrúti za vás :-)) Cesto nechame dve hodiny kysnut. Cesto rozdelíme na dve časti a vytvarujeme bagety.Preložíme ich na papier .Čistými nožnicami zastrihneme a vzniknutý špic zalepíme smerom do zadu. Takto nejako by to malo vyzerat.Nechame na plechu podkysnut kym sa vyhreje rura na 200 st.Pečieme asi 20-25 minut. A upečená... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Věra N. (Věra N.) ID 75068 (20.10.2010, 9:11) |
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (12.10.2010, 8:52) | |
vyzerá perfektne, určite vyskúšam | |
ODPOVEDAŤ |
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (11.10.2010, 22:44) | |
ODPOVEDAŤ |
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (11.10.2010, 21:15) | |
vyzerá výborne a chrumkavo | |
ODPOVEDAŤ |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (11.10.2010, 20:40) |
A takto sa to robí : http://www.youtube.com/watch?v=6WhWQldwrjU |
ODPOVEDAŤ |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (11.10.2010, 20:38) | |
mnaaaaaaaaaaam no uz sa tesim na recept | |
ODPOVEDAŤ |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (11.10.2010, 20:41) | |
Slavka ty si rýchla je to celkom zaujímavý postup a bagetka chutí vyborne,chrumkavo | |
ODPOVEDAŤ |