
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYŽA A CESTOVINY |
Mariana I. (hermiona) ID 1521 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Vynikajúci cestovinový nákyp[ recept č. 32442 zo dňa 5.10.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY cestoviny(ja som dala kolienka), cibuľa, 0,5 kg mletého mäsa, paradajky(čerstvé alebo v konzerve), mrazená zelenina(ja som dala zmes baby karotky, hrášku, kukurice a zelenej fazuľky), kečup alebo paradajkový pretlak, čierne korenie, mletá červená paprika, bazalka, cesnak, bešamelová omáčka, syrokrém, vajce, syr(ja som ho vynechala tentokrát, lebo som nemala:( POSTUP PRÍPRAVY Cestoviny uvaríme nie celkom do mäkka v osolenej vode. Na cibuľke orestujeme mleté mäso, osolíme, okreníme, pridáme sparené ošúpané nakrájané paradajky, alebo tie z konzervy, zalejeme vodou a necháme podusiť. Neskôr pridáme zeleninu, pretlak a ešte chvíľu povaríme. Na koniec dochutíme bazalkou a roztlačeným cesnakom. Pripravíme si bešamel, v ktorom rozpustíme tavený syr a vmiešame do neho jedno vajce. Keď to máme všetko hotové, vysypeme do zapekacej misy cestovniny, na ne vylejeme omáčku a následne bešamel a celé to premiešame. Dáme piecť do vyhriatej rúry(200°C) na pol hodinu. Nakoniec môžme celé posypať syrom a ešte nechať chvíľu zapiecť. Dobrú chuť:) |