končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Ivanka P. (Lucyferia) ID 81449 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Husacia biela pečeň[ recept č. 32377 zo dňa 3.10.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY / Husacia biela pečeň - vykŕmená / Výpek z husi, alebo kačice / Chieb, lokše alebo pečivo podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Nakrájame si husaciu pečeň asi na 1cm plátky. Tieto plátky položíme na suchú mierne rozpálenú panvicu - pozor nerozpaľovať až príliš. Pečen po chvíľke začne púšťať masť - preto nieje potrebné vopred pridávať husaciu masť na pekáč. Na miernom stupni orestujeme asi cca 1,5 minútky z každej strany. ( nič sa nestane, ak pridáme za 2-3 lyžice slaného výpeku, táto pečeň nestvrdne - ak nepreženieme čas restovania ) Vyberieme z panvice. Tieto orestované plátky vložíme do výpeku z husi, alebo kačice a necháme asi polhodinku odležať a vstrebať chuť z výpeku. Tým sa zachová jemnosť pečene pričom získa slanšiu chuť. Otvorte si dobré vínko a dobrú chuť! |
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (4.10.2010, 22:21) | |
oslintala som klávesnicu Výýýbornééé | |
ODPOVEDAŤ |
slavka b. (slawi75) ID 113183 (3.10.2010, 18:08) | |
No tak toto by som si dala mnam s cerstvym chlebikom | |
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (3.10.2010, 16:58) | |
teda to môže byť ozaj lahôôôôôôôôôôôôôdka | |
ODPOVEDAŤ |