
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Nikola B. (NikolaBielekova) ID 122178 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Šalátový šansón (zelený šalát s hruškami)[ recept č. 32366 zo dňa 3.10.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Ingrediencie: 1 ks zmes listových šalátov 1 ks konzervovaných hrušiek 150 g modrého syra, najlepšie Monsalvat 100 g vlašských orechov 2 PL medovej horčice 3 PL olivového oleja ½ šťavy z citróna Príloha: bageta, syr Pecorino, bazalka, olivový olej POSTUP PRÍPRAVY Postup: umytý a vysušený šalát rozložíme na taniere, pokvapkáme olivovým olejom a dressingom (do menšieho pohára s viečkom pridáme medovú horčicu, olivový olej a citrónovú šťavu. Viečko zatvoríme, potrepeme). Pridáme na väčšie kúsky pokrájané hrušky a syr. Posypeme na sucho opečenými orechmi. Príloha: bagetu zošikma nakrájame, rozložíme na plech. Pecorino nastrúhame, vložíme do misky. Pridáme olivový olej a nasekanú bazalku. Vymiešame. Bagetu pokvapkáme olivovým olejom a syrovú zmes navrstvíme na bagetky. Dáme pod gril zapiecť asi 10 minút. Servírujeme k šalátu. |
Marcela C. (rimanka) ID 30558 (4.4.2012, 11:21) |
Perfekny. ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (3.10.2010, 16:59) |
zaujímavý šalátik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |