
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
BRAVČOVÉ MÄSO |
Anna K. (klaymanova) ID 50952 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Prikryté bravčové mäso :-)[ recept č. 31934 zo dňa 23.9.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäsko,sol,mčk,oregano,ml.sladku papriku Na prikryvku-2vajcia,2dcl mlieka,3staršie rožky,100g hl.muky,1dcl bieleho vina,olej,korenie,petržlenovu vnať POSTUP PRÍPRAVY tento receptik som vyskušala z kauflandu a je vyborny :-) Mäso nakrajame na menšie medajlonky a naklepeme z oboch stran.Nasolime,okorenime mčk,oreganom a sl.paprikou.Sprudka opečieme na oleji.Na spodok pekača dame trocha oleja a poukladame opečene maso.V mise urobime prikryvku na mäso.Zapneme ruru na 220 stupnov.Do misy si nasypeme 100g hl.muky,pridame cele vajcia.Nalejeme vino,pridame nakrajame šunku alebo salam.Do druhej misy nalejeme mlieko,pridame na male kusky nakrajane rožky a nechame nasiaknut mliekom.Rukou premiešame.Potom rožky dame do zmesi,pridame nakrajanu petržlenovu vnat a dobre premiešame.Osolime a navrstvime zmes do pekača na mäso.Pečieme pri teplote 220 stupnov cca 40minut.Podavame so zemiakmi. :-) Dobru chuť |