končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Monika D. (monikaskorica) ID 116840 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Mäsko švežužu[ recept č. 31692 zo dňa 17.9.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Na jedny kuracie prsia marináda: 1 rozšľahané vajíčko, ½ lyžičky vegety, 1 lyžička horčice, štipka korenia čína, štipka sušeného tymianu, olej 2 polievkové lyžice POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia pokrájame na pásiky a necháme 1 hodinu marinovať v páci. Ten si pripravíme z rozšľahaného celého vajíčka (stačí vidličkou), oleja, horčice a zbytku korenín. Na panvici už bez oleja zmes restujeme do zlatista, ak by sa vám to zdalo moc suché a prilepovalo o panvicu trochu oleja treba pridať. Podávame s ryžou. Neviem prečo sa toto mäsko u nás tak volá a je u nás veľmi obľúbené. dobrú chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (17.9.2010, 18:30) | |
ODPOVEDAŤ |