. .. .. .. .. .. .
. .

Vanilkové hrušky - RECEPT 31616

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 14163 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Vanilkové hrušky


[ recept č. 31616 zo dňa  ]


Vanilkové hrušky


POTREBNÉ PRÍSADY

INGREDIENCIE: na 1 porciu potrebujeme: 1,5-2 lyžice vanilkového medu, 1menej sladkú hrušku

POSTUP PRÍPRAVY

POSTUP:
1. Hrušku rozrežeme pozdĺžne na osminky a zbavíme ju jaderníka. Ak má hruška veľmi tvrdú kožu, môžeme ju ošúpať.
2. Na teflónovú panvicu nalejeme vanilkový med a keď sa zohreje, pridáme hrušku.
3. Hrušku opekáme na mede. Keď začne med karamelizovať, čo trvá tak cca 2-3 minúty, odstavíme to.
4. Podávame teplé.

POZNÁMKA:
1. Postup prípravy vanilkového medu nájdete u mňa v receptoch.
2. Ak sa vám nechce robiť vanilkový med, môžete použiť obyčajný med, do ktorého pridáte kaviár z polovice vanilkovej tobolky.
<< Bezlepkový chlieb | Vanilkové hrušky | ŠaŠko >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (14.9.2010, 20:33)
Evulienka... ďalší skvelý vanilkový recept od Teba... aj k nemu sa isto dopracujem... momentalne zhanam kvalitny medik a vyskusam aj ten Tvoj vanilkovy... velmi sa tesim - ved vies, ja vanilkofilka ,-)... a pri dalsej objednavke vanilky sa uz teraz hlasim do zoznamu (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva P. (hugino) ID 14163, mimibazar.sk/hugino (14.9.2010, 20:47)
Evi, som rada, ze sa ti pozdava. Robievam ho uz dlhsie, ale az dnes sa mi to podarilo odfotit. Kupila som totiz dnes hrusky, ktore vyzerali tak uzasne, pekne vonali, tak som si bola ista, ze budu sladucke, ale ked som ich opacila, zistila som, ze su nic moc. Tak som si ich takto "vylepsila" |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (15.9.2010, 11:16)
Kombinacia hruska vanilka najlepsia na svete... pijem teraz caj od Pickwick hruska vanilka... velmi mi chutí... a dochucujem si ho "Tvojim" vanilkovým cukrom a citrónom... božskééééé (Y) (Y) (Y)
Dobre si to vymyslela s hruškami, čo telom klamali... (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Eva P. (hugino) ID 14163, mimibazar.sk/hugino (16.9.2010, 9:03)
dakujem |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Eva P. (hugino) ID 14163, mimibazar.sk/hugino (14.9.2010, 20:48)
A s vanilkou budem samozrejme na teba pamatat. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (14.9.2010, 20:03)
to môže byť dobrôtka (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y), možno niekedy vyskúšam aj ten medík, zatiaľ skúšam aspoň domáci vanilkový cukor - kráááááááásne vonia, tie lusky od teba sú vynikajúce (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva P. (hugino) ID 14163, mimibazar.sk/hugino (14.9.2010, 20:28)
Ivetka, dakujem za pochvalu, som rada, ze si spokojna. Medik je fajn, sice nevonia az tak intenzivne ako cukor, lebo predsa sa preraza aj vona medu, ale vanilka doda medu jemnost. Taky medik sa vynikajuco hodi nielen do caju, ale aj na pripravu ovocnych salatov. Vtedy aspon usetrim vanilku, lebo mi tam staci dat vanilkovy med. (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu