
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Eva P. (hugino) ID 14163 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Vanilkové hrušky[ recept č. 31616 zo dňa 14.9.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY INGREDIENCIE: na 1 porciu potrebujeme: 1,5-2 lyžice vanilkového medu, 1menej sladkú hrušku POSTUP PRÍPRAVY POSTUP: 1. Hrušku rozrežeme pozdĺžne na osminky a zbavíme ju jaderníka. Ak má hruška veľmi tvrdú kožu, môžeme ju ošúpať. 2. Na teflónovú panvicu nalejeme vanilkový med a keď sa zohreje, pridáme hrušku. 3. Hrušku opekáme na mede. Keď začne med karamelizovať, čo trvá tak cca 2-3 minúty, odstavíme to. 4. Podávame teplé. POZNÁMKA: 1. Postup prípravy vanilkového medu nájdete u mňa v receptoch. 2. Ak sa vám nechce robiť vanilkový med, môžete použiť obyčajný med, do ktorého pridáte kaviár z polovice vanilkovej tobolky. |
![]() | Eva A. (Eviana) ID 114156 (14.9.2010, 20:33) |
Evulienka... ďalší skvelý vanilkový recept od Teba... aj k nemu sa isto dopracujem... momentalne zhanam kvalitny medik a vyskusam aj ten Tvoj vanilkovy... velmi sa tesim - ved vies, ja vanilkofilka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Eva P. (hugino) ID 14163, mimibazar.sk/hugino (14.9.2010, 20:47) |
Evi, som rada, ze sa ti pozdava. Robievam ho uz dlhsie, ale az dnes sa mi to podarilo odfotit. Kupila som totiz dnes hrusky, ktore vyzerali tak uzasne, pekne vonali, tak som si bola ista, ze budu sladucke, ale ked som ich opacila, zistila som, ze su nic moc. Tak som si ich takto "vylepsila" ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Eva A. (Eviana) ID 114156 (15.9.2010, 11:16) | |
Kombinacia hruska vanilka najlepsia na svete... pijem teraz caj od Pickwick hruska vanilka... velmi mi chutí... a dochucujem si ho "Tvojim" vanilkovým cukrom a citrónom... božskééééé ![]() ![]() ![]() Dobre si to vymyslela s hruškami, čo telom klamali... ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Eva P. (hugino) ID 14163, mimibazar.sk/hugino (16.9.2010, 9:03) | ||
dakujem ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Eva P. (hugino) ID 14163, mimibazar.sk/hugino (14.9.2010, 20:48) | |
A s vanilkou budem samozrejme na teba pamatat. ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (14.9.2010, 20:03) |
to môže byť dobrôtka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Eva P. (hugino) ID 14163, mimibazar.sk/hugino (14.9.2010, 20:28) |
Ivetka, dakujem za pochvalu, som rada, ze si spokojna. Medik je fajn, sice nevonia az tak intenzivne ako cukor, lebo predsa sa preraza aj vona medu, ale vanilka doda medu jemnost. Taky medik sa vynikajuco hodi nielen do caju, ale aj na pripravu ovocnych salatov. Vtedy aspon usetrim vanilku, lebo mi tam staci dat vanilkovy med. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |