končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Veronika T. (Puredark) ID 165400 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zemiaky s bryndzou..a šalátom[ recept č. 31592 zo dňa 13.9.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY pol kila väčších zemiakov, jedna bryndza, červená mletá paprika, slanina alebo moravské mäso, soľ, maslo na vymastenie zapekacej misy, na šalát: ľadový šalát, kukurica, uhorka, ocot, cukor, soľ POSTUP PRÍPRAVY zemiaky uvaríme v šupke a v osolenej vode, keď vychladnú ošúpeme ich a prekrojíme na polovice, poukladáme ich do vymastenej zapekacej misy, na každú polku dáme kúsok bryndze poprášime mletou paprikou a navrch dáme slaninu alebo moravské mäso a zapekáme pri 200stupňoch kým sa bryndza nezapečie... |