
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Edita B. (Dituš) ID 25584 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Jednoduché francúzske zemiaky[ recept č. 3145 zo dňa 8.12.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, obyčajné párky, maslo, 1/2 l mlieka, 4 vajíčka, soľ, korenie, vegeta POSTUP PRÍPRAVY Zapekaciu misu vymastíme olejom. Ošúpané surové zemiaky nakrájame na kolieska, dáme na dno zapekacej misy, osolíme, okoreníme, na ne uložíme obyčajné párky nakrájané na kocky, potom dáme zasa zemiaky, osolíme a okoreníme. Navrch dáme aspoň na 4 miesta plátky masla a dáme piecť do vyhriatej trúby. Keď vrch zružovie a zemiaky sú takmer mäkké, zalejeme ich asi 1/2 l mlieka, v ktorom sme rozhabarkovali 4 vajcia, trošku soli a vegety a necháme ešte zapiecť do ružova. |