
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
Dagmar A. (kukuk) ID 448 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | klobucik s lienockou pre Vikinku k 1. narodeninam[ recept č. 31414 zo dňa 10.9.2010 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY mramorovy korpus, malinovy dzem, cokokrem, potah a ozdoby WI, 3kg POSTUP PRÍPRAVY ten cokoladovy krem je jedna basen, robila som prvykrat, no fanta... teda dufam, ze bude chutit, mne po oblizani prsta chutil maximalne... KREM: uvarime 250ml slahacky s 350g kryst cukru, ked zovrie, vypnut, pridat 150g roztopenej cery a preosejeme 100g horkeho kakaa, vsetko zmiesame, treba poriadne miesat, aby neboli hrudky, odlozit cez noc - nemusi byt v chladnicke, vecer si vyberieme 500g masla,aby zmaklo a rano vymiesame cokohmotu s maslom, hotovo, mozte plnit, super! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
![]() | Miriam K. (Mikri) ID 50427, mimibazar.sk/mikri (17.2.2012, 21:07) |
mam dotaz, kedze je k 1. narodeninam aj ju malinka jedla? davali ste jej kakaove resp. čokoladove? zaujíma ma to preto lebo práve hladám čo urobím malému k roku tak neviem či ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Monika M. (Michalikova) ID 76425, mimibazar.sk/michalikova (11.9.2010, 14:12) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja som tento krém(falošný parížsky) robila do svadobnej ja tam strašne cítim tú ceru ja robím len pravý parížsky(250g šľahačka,100g čokoláda-uvariť a na druhý deň vyšľahať) |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Dagmar A. (kukuk) ID 448, mimibazar.sk/dagmar (11.9.2010, 20:35) |
Monika, a aku potahovku davate na vas parizsky krem? Mne sa WI roztapla... A druhy krem sa mi robit nechce, aby som nim potrela tortu pod potahovku, to radsej urobim rovno taky, ktory mozem pouzit na celu tortu... ![]() ![]() ![]() Precitala som okolo kremov cele litanie a rada si necham poradit. Tento som vycitala na torty od mamy a tam ho vychvalili do neba a mne teda tiez chutil. Nuz, kolko ludi, tolko chuti... ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Monika M. (Michalikova) ID 76425, mimibazar.sk/michalikova (11.9.2010, 21:03) | |
ja používam tento parížsky aj pod poťahovku a poťahujem WI,MMF aj K2 a netopí sa mi.Treba ho dobre vyšľahať aby bol tuhý-ale zase treba dať pozor aby sa neprešľahal a nebolo z toho maslo(nezgrcol sa) ja som tiež ten falošný vyčítala na torty od mamy ,nie je zlý ale tá cera mi tam strašne razí-ale už som čítala,že ju tam netreba dávať-tak to tak vyskúšam. A veru koľko ľudí toľko chutí ![]() ešte sa mi osvedčilo to maslo s cukrom a korpusom(maslo s cukrom vyšľahať a pridať nadobený korpus)naozaj to zahladí všetky nerovnosti a poťahovka drží.(dávam to na svadobné torty) |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Viera U. (Vierau) ID 24587, mimibazar.sk/vierau (10.9.2010, 17:52) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Dagmar A. (kukuk) ID 448, mimibazar.sk/dagmar (10.9.2010, 21:42) |
dakujem ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |