
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Alžbeta D. (darma72) ID 148846 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Prekvapenie od Rumburaka[ recept č. 31228 zo dňa 4.9.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 750 g rýb alebo filé, 4PL tatárskej omáčky, 1PL horčice, 1PL maizeny, mleté čierne korenie, rasca, 1KL pálivej papriky (kto nechce môže dať sladkú), 3 strúčiky cesnaku, 1KL soli, 1/2 KL citrónovej šťavy, 100 ml piva, polohrubá múka, grilovacie korenie POSTUP PRÍPRAVY Tatársku omáčku zmiešame s horčicou, prelisovaným cesnakom, citrónovou šťavou a so všetkými koreninami. Maizenu rozmiešame v pive a vmiešame do marinády. Ryby umyjeme, osušíme, naporcujeme. Postupne ich namáčame v marináde. Zakryté ich dáme aspoň na 2 hodiny do chladu. Každý kúsok ryby obalíme v múke zmiešanej s grilovacím korením a na rozohriatom oleji oprážame z oboch strán. Podávame so zemiakmi. |