končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
CHUŤOVKY |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) BOHÉMSKA KNEDLA[ recept č. 30104 zo dňa 2.8.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 4-5 zemli z predosleho dna,2-3 PL masla,250g polohrubej muky,1/2 balicka pdp,sol,150ml mlieka,2vajcia,mck,muskatovy oriesok POSTUP PRÍPRAVY Na knedle je tu uz dost receptov ale aj tato knedla je uchvatna.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI zemle nakrajame na kocky na panvici si rozpustime maslo pridame nakrajane zemle ,kratko oprazime,odlozime a nechame vychladnut v miske si zmiesame muku s pdp a trocha osolime pridame vajicka a vychladene pecivo, pomaly prilievame mlieko.Dobre premiesame ochutime ciernym korenim a muskatom a vypracujeme dokladne cesto to potom na pomucenej doske vytvarujeme do knedli a nechame odpocivat 30min Knedlu supneme do osolenej vriacej vody,prikryjeme a pri strednej teplote pomaly varime 30 min.Voda vsak nesmie vriet.Po 15 minutach varenia knedlu vo vode obratime . potom vyberieme a nechame trocha vychladnut vlhkym nozom knedlu nakrajame OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (3.8.2010, 20:07) | |
Slávka určite vyskúšam aj tvoju verziu na knedľu | |
ODPOVEDAŤ |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (3.8.2010, 20:19) | ||
Ivetka garantujem ti ze neobanujes | ||
ODPOVEDAŤ |
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (3.8.2010, 12:10) | |
Slavka,ja som este knedlu nikdy nerobila,ale tato tvoja vyzera byt celkom jednoducha,tak snad uz konecne vyskusam toolko tvojich receptikov by som uz tak rada vyskusala,a stale sa mi nieco ine dostane pod nos ale tie zmrzlinky si urcite nenecham ujst | |
ODPOVEDAŤ |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (3.8.2010, 13:17) | ||
viem matka aj ja mam tvojich vela zapisanych a cakaju na svoj den.Knedla je suprova,ja si robim zdravu z celozrnych zemli,takze sa neda s kysnutou porovnat .Ak budes robit gulas,urcite vyskusaj a neolutojes.Robi sa rychlo a super chuti | ||
ODPOVEDAŤ |
Anka H. (ankahaj) ID 12354 (3.8.2010, 8:54) |
vyzera skvelo uz je opisana |
ODPOVEDAŤ |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (3.8.2010, 11:15) | ||
ODPOVEDAŤ |
Anna M. (datelina) ID 58171 (3.8.2010, 8:20) |
Hm...treba v vyskúšať |
ODPOVEDAŤ |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (3.8.2010, 11:14) | ||
je vyborna,vyskusaj Anka | ||
ODPOVEDAŤ |
denisa p. (pochyla) ID 45874 (3.8.2010, 14:38) | ||
prosim a kedy sa dava to mlieko? dakujem |
||
ODPOVEDAŤ |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (3.8.2010, 14:58) | ||||
juuj Deniska dakujem za upozornenie.Dava sa s vajickami a pecivom.Doplnim v postupe | ||||
ODPOVEDAŤ |
denisa p. (pochyla) ID 45874 (3.8.2010, 15:19) | ||||
aj ja dakujem, prave ju robim - drz palec ) a vdaka za recept | ||||
ODPOVEDAŤ |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (3.8.2010, 16:38) | ||||||
ODPOVEDAŤ |