
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
MÚČNIKY, POHÁRE |
Maria P. (teleflex) ID 105501 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Šťavnatý broskyňový koláč.[ recept č. 29987 zo dňa 30.7.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 125g polohrubej múky, 30g studeného masla /margarínu/, 1 vajce, 1 PL práškového cukru, štipka kypriaceho prášku\r\nPlnka: 150g jogurtu /nízkotučného/, 150gtvarohu /nízkotučného/, 2 vajcia, 2 PL solamylu, 1 vanilínový cukor, 2 PL práškového cukru /alebo podľa chuti/, nastrúhaná kôra z 1/2 citróna, 1 ČL masla, 2 PL strúhanky, 500g broskýň /čerstvých alebo zaváraných/. POSTUP PRÍPRAVY Je veľmi chutný a keď sa nechá vychladiť aj veľmi osviežujúci počas horúcich dní. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Do misky vsypeme, múku, kypriaci prášok, cukor, pridáme vajcia a maslo, dobre a rýchlo premiesime, zabalíme do fólie alebo sáčku a dáme na hodinku do chladničky. Ak nemáme toľko času, dáme na kratšiu dobu do mrazáku. ![]() Medzitým si pripravíme broskyne: ak máme kompót, necháme ho dobre odkvapkať, ak čerstvé-práve teraz nie je problém, tak ich odkôstkujeme a v oboch prípadoch nakrájame na plátky alebo nadrobno. ![]() Do misky si pripravíme jogurt /najlepšie biely, ale môže byť aj marhuľový alebo broskyňový/, tvaroh, cukor, solamyl, vajcia, kôru z citróna /ja dávam sušenú - od oka/ a maslo a spolu premixujeme. ![]() Cesto vyberieme z chladničky, na pomúčenej doske natenko vyvaľkáme a vložíme do koláčovej formy vymastenej maslom /olejom/ alebo do tortovej formy. Cesto by malo mať aspoň 2cm vysoký okraj. ![]() Cesto posypeme strúhankou, poukladáme broskyne... ![]() Zalejeme pripravenou plnkou a pečieme na 180 stupňoch 45 minút. ![]() Upečený koláčik necháme dobre vychladnúť a dokonale si vychutnávame letnú chuť... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Tatiana K. (Kuťa) ID 32273, mimibazar.sk/kuta (17.6.2012, 16:09) |
Tak kolác je v peci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Maria P. (teleflex) ID 105501 (19.6.2012, 17:13) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Beáta K. (baďka) ID 28377, mimibazar.sk/beatakuzmova (31.7.2010, 16:08) |
Dnes som robila, veľmi dobré. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Maria P. (teleflex) ID 105501 (1.8.2010, 13:42) |
Ď ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Katarína Š. (buřtik) ID 81173 (31.7.2010, 13:24) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Maria P. (teleflex) ID 105501 (1.8.2010, 13:41) |
Naozaj odporúčam, hlavne teraz, keď je sezóna broskýň ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Simona M. (SittaLilas) ID 159596 (30.7.2010, 22:05) |
Hneď by som si kúsoček dala ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Maria P. (teleflex) ID 105501 (30.7.2010, 22:20) |
Aj by som kúsok poslala ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |