
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
NÁTIERKY |
Katarína B. (kava4) ID 47637 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Bryndzovo-orechová nátierka[ recept č. 29921 zo dňa 29.7.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 200 g vlašských orechov, 100 g bryndze, 100 g masla /ja dávam to od Raja/, mletá červená paprika, pažítka. POSTUP PRÍPRAVY 1. Bryndzu zmiešame so zmäknutým maslom a pridáme nahrubo posekané orechy. 2. Nátierku dochutíme mletou paprikou a posekanou pažítkou. Tip: Nátierku natierame na plátky celozrnných rožkov a špáradlom pripichneme na každý plátok bobuľu zeleného hrozna. |