. .. .. .. .. .. .
. .

Sardinková nátierka - RECEPT 294

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

NÁTIERKY

ID 231 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Sardinková nátierka


[ recept č. 294 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

2 konzervy sardiniek v rastl. oleji (my kupujeme zn. Gianna), 1 menšia cibuľa, 1 lyžica Ramy (alebo maslo), 1 bambino, plnotučná horčica podľa chuti (tak pol až celá polievková lyžica), pol téglika kyslej smotany, 1 najemno nastrúhaná menšia kyslá uhorka, trocha solčanky, mleté korenie a mletá rasca.

POSTUP PRÍPRAVY

Sardinky scediť (troška oleja, tak za malú lyžičku, možno nechať bokom a potom pridať do nátierky, vtedy ale vynechávam Ramu), vybrať chrbtice a popučiť v miske. Pridať cibuľu nakrájanú nadrobno, Ramu...atď., všetko vymiešať a dochutiť koreninami. My ju zvykneme dávať na tmavý chlieb, je super.
<< Majonéza alebo tatarska omáčka. | Sardinková nátierka | Cesnakové rezne >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu