končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁTIERKY |
Adriana L. (kikina) ID 231 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Sardinková nátierka[ recept č. 294 zo dňa 12.8.2006 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2 konzervy sardiniek v rastl. oleji (my kupujeme zn. Gianna), 1 menšia cibuľa, 1 lyžica Ramy (alebo maslo), 1 bambino, plnotučná horčica podľa chuti (tak pol až celá polievková lyžica), pol téglika kyslej smotany, 1 najemno nastrúhaná menšia kyslá uhorka, trocha solčanky, mleté korenie a mletá rasca. POSTUP PRÍPRAVY Sardinky scediť (troška oleja, tak za malú lyžičku, možno nechať bokom a potom pridať do nátierky, vtedy ale vynechávam Ramu), vybrať chrbtice a popučiť v miske. Pridať cibuľu nakrájanú nadrobno, Ramu...atď., všetko vymiešať a dochutiť koreninami. My ju zvykneme dávať na tmavý chlieb, je super. |