
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
|
|
|
MÚČNIKY, POHÁRE |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)Jahodové potešenie z BIO Jahôd :o) alias bublanina[ recept č. 28852 zo dňa 30.6.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Piškótové cesto - 4 vajíčka, 120 g práškový cukor, 120 g polohrubá múka, 1 prášok do pečiva, 400 g bio jahôd / z babičkinej záhradky Na ozdobu - čokoladova poleva alebo čoko topping + šľahačka POSTUP PRÍPRAVY Vajíčka izbovej teploty ....oddelíme žĺtky od bielkov. Do žĺtkov pridáme práškový cukor a vyšľaháme do penista. Preosejeme si polohrubú múku do ktorej pridáme prášok do pečiva. Postupne po lyžičkách pridávame do žĺtkovej hmoty a na záver pridáme vy-šľahaný sneh z bielkov do ktorých som dala štipku soli. Pomaly zmiešame veľmi jemno, aby sme nezničili bublinky. Polovicu cesta najelema na plech vyložený papierom na pečenie, poukladame na štrvrtinky nakrájané jahôdky´a opät na vrch nalejeme zvyšok cesta. Dáme piesť do vyhriatej rúry na stupnov cca 30 - 40 minúť. Upečený koláčik polejeme čokoladou polevou tak ako to má každý rád a ozdobíme šľahačkou. Prajeme dobrú chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Bublaninka tesne po vybratí z rúry....ach ta vôôôna ![]() Ešte za horúca polejeme čokoladovou polevou, alebo topingom ....kto ako ma rád. ![]() Nakrájaná...pripravená na maškrtenie OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |