
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Anna R. (aninocka) ID 146689 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Tiramisu[ recept č. 28783 zo dňa 28.6.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 200 g piškót 400 g Lučiny alebo nátierkového masla 2 šľahačkové smotany 6PL cukru 3 dl kávy Amareto (mandľový likér), rum POSTUP PRÍPRAVY Šľahačku vyšľaháme a pridáme do nej práškový cukor, nátierkové maslo, jednu alebo 2 lyžice amareta a premiešame. Do kávy pridáme lyžicu rumu a namočíme do nej piškóty. Dno tortovej formy vyložíme piškótami. Na piškóty dáme vrstvu krému a znova rozložíme piskoty, na ktoré dáme znova vrstvu krému. Nakoniec dáme poslednú vrstvu piškót, na ktoré dáme už len trocha krému a zarovnáme. Tortu posypeme kakaom a odložíme aspoň na 3 hodiny do chladničky. Zdroj: http://www.akosatorobi.sk/video/1288/tiramisu-torta |