. .. .. .. .. .. .
. .

Pestrý fazuľový guľáš za 30 minút - RECEPT 28740

Klaudia R. (kladika) ID 65067
.
Oblasť: Žilina
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.10.2008
Naposledy: 16.11.2020 13:42
Aktualizácia: 23.12.2010 20:14
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 41
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 91
NÁVODY 0

POLIEVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Pestrý fazuľový guľáš za 30 minút


[ recept č. 28740 zo dňa  ]


Pestrý fazuľový guľáš za 30 minút


POTREBNÉ PRÍSADY

3PL oliv. oleja, 2 cibule pokrajane na kolieska, 1 zelena paprika pokrajana na rezance, 1 konzerva krajanych paradajok, 2PL ml. sladkej papriky, 1 konzerva cervenej fazule, 1 konzerva bielej fazule, 1 konzerva cicera, 5 str. cesnaku, majoran, drv. rasca, sol, solcanka, cilli papricka

POSTUP PRÍPRAVY

Recept od dr. Bukovskeho, milimetrik som ho upravila- a receptik opat nesklamal, moj masozravy manzel bol nadseny... postup je obrazkovy:

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


tu sme si nakrajali cibulu na platky, cesnak tiez, papriku na rezance, a nachystane mame aj konzervy so strukovinami


fazulu cervenu, bielu a cicer vlejeme do sita a popreplachujeme vodou- opatrne, aby sa nerozpadli


v hrnci rozohrejeme olej, pridame cibulu a rascu a opekame asi 5 minut do zlatista


Pridame paradajky, a dusime 3 minuty. Pridame ml. papriku, cesnak, vodu podla potreby, cerstvu papriku, strukoviny- vody nema byt vela- aby polievka mala gulasovu konzistenciu.


Privedieme do varu, pridame majoranku a cili, solcanku a sol a varime 8-10 minut. Podavame schlebom. Dobru chut!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Tvarohové guľky s ovocím | Pestrý fazuľový guľáš za 30 minút | Makaróny po sicílsky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (29.6.2010, 20:38)
no Klaudi ... parádne, parááádne ... musím jednoducho urobiť :-$ :-$ , strašne sa mi páči tá Tvoja fazuľovica (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (30.6.2010, 7:57)
Dakujem Martinka (L) odporucam spravit tak, aby mala cas aspon hodinku postat (lyzar) (child1) (child1) (child1) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (27.6.2010, 13:15)
(clamp) (clamp) (clamp)skvele,ako vzdy (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (27.6.2010, 14:08)
(L) poznas??? skusala si? ja ked som to dovarala, tak som mala taku malu dusicku...
[A] sa mi to zdalo take riedke a neochutene, a ked som to ivovi servirovala....no bala som sa, lebo on sice zje vsetko, ale ked vidim ze mu az tak nechuti, tak ma to tak mrzi :-(...ale strasne mu to chutilo, a mne tiez,a zvlast dnes, na 2. den bol gulasik skvely (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu