. .. .. .. .. .. .
. .

REZNE S LUNEXOM - RECEPT 28739

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 146065 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


REZNE S LUNEXOM


[ recept č. 28739 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


REZNE S LUNEXOM


POTREBNÉ PRÍSADY

1kg bravčového masa, 2 ks lunexu, soľ, mčk, vegeta, 2 vajcia, 2 zemiaky, hl. múka, 250ml šľahačky

POSTUP PRÍPRAVY

Maso pokrájame na rezne, osolíme, okoreníme, posypeme vegetou a naklepeme.Potrieme z jednej strany lunexom.Postrúhané zemiaky zmiešame s vajcami a primiešame toľko múky, aby vznikla stredne hustá hmota, do ktorej namáčame.V rozpálenom oleji vyprážame /najskôr zo strany potretej lunexom/. Do hrnca dáme trošku oleja, vypražené rezne poukladáme na dno, podlejeme vodou a zalejeme šľahačkou.Na miernom ohni /na platni/ dusíme, kým šľahačka nevsiakne do masa.
<< Spidermann | REZNE S LUNEXOM | Pestrý fazuľový guľáš za 30 minút >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Mária J. (ajka120) ID 80283 (23.1.2011, 10:02)
Jááj tak toto mesko je moje najoblúbenejšie. Ja to najradšej robím s kuracích prs, a ked to vysmažím na panvici na oleji tak si to poukladám na pekáč a zalejem troškou vody so šlahačkou a dám to do rúry zapiect a je to mnam mnam (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (5.9.2010, 13:18)
No tak z tejto fotky moc toho nevidieť. 8-| 8-| 8-| Neviem tým pádom, ako to má vyzerať. :-S Inak ma receptík dosť zaujal. Len neviem, ako to bude vypadať po tom dusení v hrnci... neopadáva z toho to zemiakové cesto, keď sa to dusí a nasiakne to tekutinou? *-) A aký druh bravčového? môže byť stehno? (hello)
ODPOVEDAŤ
Alena M. (Alami) ID 14670, mimibazar.sk/alami (5.9.2010, 13:05)
(Y) (Y)dnes som vyskúšala - výborné (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
kikuska t. (jasidielko) ID 56687 (27.6.2010, 14:15)
u nas ich velmi lubime...a hlavne s visnovym alebo ceresnovym kompotom (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu