
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Andrea M. (andy29) ID 44947 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Bezlepková sacher torta :-)[ recept č. 28731 zo dňa 27.6.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Tento korpus som robila prvý krát a určite budem častejšie - je výborný. Korpus:140 g masla, 140 g cukru, 140 g várovej čokolády Figaro, 4 vajcia, 2 kl kypriaceho prášku Dr. Oetker, 140 g bezlepkovej zmesi Mantler bez laktózy Trasený krém - 1 smotana na šľahanie 180 ml, 1 vanilkový puding Olé Dr. Oetker, 1 mandarinkový kompot Ríbezľový džem Poťah K2 POSTUP PRÍPRAVY Maslo, cukor, zmäknutú čokoládu a žltka vymiešame do peny, vmiešame múku s kypriacim práškom a nakoniec ľahko vmiešame sneh. Pečieme asi 40-50 min. pri teplote 160 C. Korpus prekrojíme, naplníme ríbezľovým džemom a krémom. Tortu potrieme džemom a potiahneme. Mne sa poťah veľmi nepodaril, ale dcérke sa páčil :-))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
![]() | slavka b. (slawi75) ID 113183 (2.7.2010, 13:04) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Andrea M. (andy29) ID 44947 (2.7.2010, 18:09) |
Ahoj Slávka, ten korpus je úplne super. U nás torta zmizla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (27.6.2010, 20:22) |
krásna tortička, si šikulka kuchárka pre bezlepkovú dietu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Andrea M. (andy29) ID 44947 (28.6.2010, 22:10) |
Ďakujem Ivetka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |