
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYŽA A CESTOVINY |
Petra M. (len.petra) ID 23295 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Bleskové a výborné zapekané cestoviny - pol hodinka a máte navarené[ recept č. 28691 zo dňa 26.6.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY balenie cestovín, 2 šľahačky, polka balenia mraz. hrášku, anglická slaninka asi 200g, tvrdý syr, strúčik cesnaku, muškát. orech a bazalka POSTUP PRÍPRAVY postup je veľmi jednoduchý a za pol hodinku máte navarené :o) postavíme si vodu na cestoviny a zatiaľ si jemné plátky slaninky nakrájame na štvorčeky asi 3x3 cm a opražíme ju do chrumkava (úplne na konci do nej prelisujeme strúčik cesnaku), keď sa nám cestoviny uvaria, vysypeme ich na plech alebo do zapekacej misy a premiešame s opečenou slaninkou (bez vypečenej masti), mrazeným hráškom, troškou nastrúhaného muškátového orieška a čerstvou alebo sušenou bazalkou. Posypeme nastrúhaným syrom a zalejeme šľahačkami. Pečieme asi 15 minút na 220-250 st. do zlatova..Je to vynikajúúúúce a veľmi jednoduché. Dobrú chuť :o) |