Veronika G. (veronika45) ID 20591 |
 |
Oblasť: Trenčín |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 19.8.2007 |
Naposledy: 5.10.2024 17:32 |
Aktualizácia: 3.6.2015 16:40 |
|
|
|
 | Lenka F. (lienkaf) ID 13213, mimibazar.sk/lienkaf (14.10.2012, 19:51) |
Neviem, ale uz to peciem vyse 1 hodiny na 230 a stale je maso ako podosva... neviem asi som niekde spravila chybu ale idem podla navodu...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Veronika G. (veronika45) ID 20591 (upravené 15.10.2012, 8:16) |
ale ked maso nemakne tak to isto neni moja vina ani tvoja , myslim ... teda viem ze toto bude problem inde... ved uz si isto piekla maso a to je snad jedno pokial ide o ostatnu upravu to maso zmakne.... takze netusim.... toto naozaj nebude problem receptu.... tento recept nam uz mama robievala a aj ja a vzdy super.... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Denisa P. (denip) ID 17850 (20.9.2010, 13:23) |
V nedeľu som ich robila, sú vynikajúce! Je to rýchle, veeeľmi chutné, mäsko je mäkkučké a šťavnaté, vrelo odporúčam každému, aj začiatočníčkam. Ozaj !!!! Vďaka za skvelý recept, určite som to nerobila naposledy.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Veronika G. (veronika45) ID 20591 (20.9.2010, 17:21) |
dakujem... som rada.....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva A. (Eviana) ID 114156 (21.8.2010, 19:42) |
Veronička, mala som v pláne robiť zajtra rezne na hríbikoch... ale môj miláčik povedal "zasa hríby?"... tak sa tu kutrem v bravčovom mäsku a zaujal ma Tvoj recept... vyzerá naozaj zaujímavo. Mám pocit, že zajtra budem variť podľa Teba... a to do slova a do písmena, pretože tiež nemám lečo, len čerstvú zeleninku Ale v každom prípade veľké ďakujem za inšpiráciu  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Veronika G. (veronika45) ID 20591 (20.9.2010, 17:22) |
aj ja dakujem....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
katarina k. (katinkaka) ID 140920 (31.7.2010, 18:25) |
Výborné Priateľovi sa len guče za ušami robili to toho ako mu to chutilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Veronika G. (veronika45) ID 20591 (20.9.2010, 17:22) |
to ma tesi.... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Mária Ď. (azorek) ID 119487 (25.6.2010, 8:32) |
Ten rezeň už len samotný vyzerá dobre, aj bez toho leča, ale skúsim. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Veronika G. (veronika45) ID 20591 (25.6.2010, 9:16) |
to by nebolo ono... ale to leco tomu da inu chut a vonu.... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Veronika G. (veronika45) ID 20591 (24.6.2010, 16:06) |
no to my tak robime.... uz som videla aj inac ze robia obratene... u nas uz generacie to robia takto... a to leco prejde do mesa a je to uzasne a dobre to voni.... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (24.6.2010, 16:09) |
práve sa mi to páči - ja zasa robievam so zeleninou /polievkovou/ - tiež mňam ... a tu možno na vrch švihnem trochu aidamu, nech sa na tom spečie na konci ... určite vyskúšam Veronika, ĎAKUJEM za inšpiráciu  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Veronika G. (veronika45) ID 20591 (24.6.2010, 16:29) |
som rada.... je to velmi dobre a pouzit sa da akekolvek maso... vzdy bude stavnate.... to leco tam spravi svoje....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Martina P. (Mata406) ID 48300 (24.6.2010, 16:04) |
výborná obmena Veronika  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |