. .. .. .. .. .. .
. .

Syr-konečne sa mi podaril - RECEPT 28510

Bozena M. (bombiska) ID 79911
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.2.2009
Naposledy: 21.5.2020 12:38
Aktualizácia: 27.1.2012 13:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 82
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 64
NÁVODY 0

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Syr-konečne sa mi podaril


[ recept č. 28510 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Syr-konečne sa mi podaril


POTREBNÉ PRÍSADY

xxx

POSTUP PRÍPRAVY

Včera sa mi konečne podaril syr.Ďakujem Zuzke-Zuzana M. (anaxamon) - a Margarétke -(pegy)
ktoré mi napísali,ako to nezorať.Je chutný,konzistencia správna a teraz sa kúpe v slanej vode..myslím ten syr:-)))
<< Vymyslený-narodeninový | Syr-konečne sa mi podaril | Banánový koláč podľa: (Myrca) ID 22115 >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (19.2.2011, 17:40)
krasny |:o) |:o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana M. (anaxamon) ID 18400 (13.8.2010, 10:00)
Bozka, podaril sa ti!! super, velmi sa tesim (L) |:o) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (30.8.2010, 20:27)
Dakujem,Zuzka (L) (L) (L)
A to len vdaka tebe a Margaretke,ze ste mi tak pekne nasepkali
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (21.6.2010, 18:36)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (23.6.2010, 23:36)
Ďakujem Yvett (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
anet ž. (anetiq) ID 116205 (21.6.2010, 12:58)
je pekný a určite zdravší ako v obchode (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (23.6.2010, 23:38)
Ďakujem,Anet (L)
Sama som bola prekvapená,ako chutil,aj keď sme ho mali na posedenie.Z 5 litrov sa mi zdalo málo /bolo ho asi 30dkg/...ale stálo to za tú námahu (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (13.8.2010, 12:40)
Bozi, syr vyzera pekne, ten postup je teda velmi zaujimavy ako citam, neviem, ake mas konkretne syridlo, pri akej teplote sa aplikuje a aka je odporucana doba zrazania. :-o 30 dk je velmi malo z 5 litrov. Z 5 litrov musis ziskat minimalne 600g syra. Ten syr asi chuti kyslo ze? pretoze nato aby syr, ktory robim ja, je po urobeni uplne sladky a ked ho chcem tahat na korbaciky, musim ho nechat nakysnut par dni. :^) :^) :^)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (30.8.2010, 20:36)
No vidis Misko,aj ja som experimentovala.Pouzila som to iste syridlo,ako ty.A mas pravdu...bol trosicku kyselkavy,ale nie moc,ked sa tak rychlo zjedol.
Ale robila som aj dalsi a ten uz bol lepsi.A tiez sa mi zda,ze toho bolo najprv malo ....ale na dalsi pokus uz bolo syra 600gramov,ako sa patri.Korbaciky skusim nabuduce.
Sorry za tak neskoru odpoved,az teraz som si vsimla,ze mi bolo odpisane















(H) (H) :-) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Katarína T. (studiokatja) ID 26305, mimibazar.sk/studiokatja (21.6.2010, 12:41)
Jóóóój (zajic) vyzerá úžasne (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (23.6.2010, 23:38)
Ďakujem,Katka (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Michaela S. (michsamant) ID 152011 (21.6.2010, 6:37)
ten je super (clamp) kde najdem nan recept? *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (23.6.2010, 23:43)
Ďakujem,miška (L)
Tento recept mi poradila Margarétka/pegy/...posúvam ďalej,podaril sa mi na šup:

.
1. Mlieko vzdy necham (aj v lete na slabo pustenom radiatore asi 10 -12 hodin postat, alebo aspon pri izbovej teplote a syr robim vecer)
2. po podobnych skusenostiach si vzdy odlozim aspon 1-2 deci kysleho mlieka z predoslej varky a pridam do cerstveho mlieka na odstatie

3. Na asi 5 litrovu davku pridvam (striekackou )asi 1,5-1,7 ml syridla
4. riedka konzistencia je vtedy, ak je syridla malo, ak je mlieko "riedke" a ak je malo teple. Vo vasom pripade odporucam do malo zrazenej hmoty pridat trosku syridla a este trochu zohriat. Funguje to.

5. Aby sa hrudka podarila, treba ju scedenu nechat minimalne 2 hodiny kysnut pri izbovej teplote. Potom uz bezne taham syrove nite.
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (21.6.2010, 7:08)
Ja ho mám v receptoch_Domáci syr,ak ti to pomôže. (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (21.6.2010, 0:36)
(Y) no vidiiiiis,sikovnica :-) krasne sa ti podaril. (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (23.6.2010, 23:45)
Ďakujem (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu