Eva Š. (sarika1411) ID 155431 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
mamke na 60-tku, moja prvá torta....
[ recept č. 28193 zo dňa 13.6.2010 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
-
POSTUP PRÍPRAVY
Čokoládový korpus s jahodovou plnkou...
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
- |
![]() |
a ešte jeden pohlad z vrchu |
![]() |
rozkrojená... |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (19.1.2012, 8:16) |
Ahojky. Môžem sa Ťa Evka opýtať, akú jahodovú plnku si robila? Z pudingu alebo inú? Ďakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva Š. (sarika1411) ID 155431 (24.1.2012, 19:27) |
ahoj, posielam recept. 200g jahod, 250g tvarohu, 20g želatiny,250g smotany na šlahanie,200g kryš.cukru. Jahody očistime, nakrajame na male kusky a podusime s polov.cukru a 100ml vody do makka. potom rozmixujeme a precedime cez huste sitko.Do horuceho jahod. pretlaku dame zelatinu a nechame za staleho miesania rozpustit.smotanu vyslahame so zvysnym cukrom a premiesame s tvarohom. prilejeme jahodovu hmotu a dobre premiesame. ked začne nápln tuhnut rozotrieme ju na korpus a prelozime dalsim korpusom a dame do chladnicky stuhnut.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (25.1.2012, 8:32) |
Veľmi pekne Ti ďakujem za receptík Šľahačka a tvaroh sú tiež izbovej teploty, alebo studené? Keď si primiešala jahodovú hmotu, nezrazilo sa to? Ďakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Eva Š. (sarika1411) ID 155431 (26.1.2012, 10:26) |
izbova teplota je najlepsia. nezrazilo, musis postupne a pomaly primiesavat. tak by sa to nemalo zrazit :o)))) drzim palce nech sa ti vydari ak budes skusat. torta bola ale výborna.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | |  | Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (26.1.2012, 10:40) |
Ďakujem Evka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | | |  |  | Eva Š. (sarika1411) ID 155431 (26.1.2012, 19:40) |
neni zač....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |