. .. .. .. .. .. .
. .

mamke na 60-tku, moja prvá torta.... - RECEPT 28193

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 155431 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


mamke na 60-tku, moja prvá torta....


[ recept č. 28193 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


mamke na 60-tku, moja prvá torta....


POTREBNÉ PRÍSADY

-

POSTUP PRÍPRAVY

Čokoládový korpus s jahodovou plnkou...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

-
a ešte jeden pohlad z vrchu
rozkrojená...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< BMW pre brata | mamke na 60-tku, moja prvá torta.... | narodeninova >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (19.1.2012, 8:16)
(clamp) (clamp) (clamp) Ahojky. Môžem sa Ťa Evka opýtať, akú jahodovú plnku si robila? Z pudingu alebo inú? Ďakujem (F)
ODPOVEDAŤ
Eva Š. (sarika1411) ID 155431 (24.1.2012, 19:27)
ahoj, posielam recept. 200g jahod, 250g tvarohu, 20g želatiny,250g smotany na šlahanie,200g kryš.cukru. Jahody očistime, nakrajame na male kusky a podusime s polov.cukru a 100ml vody do makka. potom rozmixujeme a precedime cez huste sitko.Do horuceho jahod. pretlaku dame zelatinu a nechame za staleho miesania rozpustit.smotanu vyslahame so zvysnym cukrom a premiesame s tvarohom. prilejeme jahodovu hmotu a dobre premiesame. ked začne nápln tuhnut rozotrieme ju na korpus a prelozime dalsim korpusom a dame do chladnicky stuhnut. :-)
ODPOVEDAŤ
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (25.1.2012, 8:32)
Veľmi pekne Ti ďakujem za receptík (L) Šľahačka a tvaroh sú tiež izbovej teploty, alebo studené? Keď si primiešala jahodovú hmotu, nezrazilo sa to? Ďakujem (hello)
ODPOVEDAŤ
Eva Š. (sarika1411) ID 155431 (26.1.2012, 10:26)
izbova teplota je najlepsia. nezrazilo, musis postupne a pomaly primiesavat. tak by sa to nemalo zrazit :o)))) drzim palce nech sa ti vydari ak budes skusat. torta bola ale výborna. (zajic)
ODPOVEDAŤ
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (26.1.2012, 10:40)
Ďakujem Evka (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Eva Š. (sarika1411) ID 155431 (26.1.2012, 19:40)
neni zač.... (L) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Mária C. (macsa) ID 27966 (14.6.2010, 13:17)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Kamila B. (Sothis) ID 135564 (14.6.2010, 8:48)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu