
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
DETSKÉ ŠPECIALITY |
Silvia Ž. (silvia28) ID 14301 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Tvarohový dezert kakaový (pribináčik? termix?)[ recept č. 27148 zo dňa 17.5.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Tvaroh, kyslá smotana, práškový cukor, kakao POSTUP PRÍPRAVY tvaroh z 2 litrov mlieka (cca 400 gr?) alebo iny JEMNY, kremovy tvaroh, zmiešame s 2 kelímkami kys.smotany. Pridame cukor a kakao podla chuti. ja davam cca 4 káv.lyž. prášk.cukru, 2-3 káv.lyž. kakaa. Mixujem to ruč. el. mixerom - metličkami. ale dá sa to vymiešať aj ručne. Precitajte si zlozenie tvarohu, v niektorych jemnych uz je pridana smotana!, vtedy staci pridat par lyziciek kys.smot. Ak pouzijete tvaroh hrudkovy/haluskovy po zatuhnuti v ladnicke moze trochu "skripat pod zubami", resp. dezert ma pieskovitejsiu konzistenciu. Ako termix. podavame hned alebo po vychladeni. ciste alebo s piskotami/ovocim. vhodne aj ako poleva na kolac v čoko alebo vanilkovej variante. pre lepsie zatuhnutie môžme pridat trochu masla. |
eva t. (mimi1968) ID 114154 (20.1.2019, 15:51) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |