končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
RYBY A DARY MORA |
Eva H. (Evitchka) ID 26145 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) ...rybacia polievka z Bali...[ recept č. 27103 zo dňa 16.5.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY asi 450 g mrazenej zeleniny "Bali" od Findus (no mozete pouzit akukolvek cerstvu ci mrazenu zeleninu, ja som dala: mrkvu, cukinu, por, zltu papriku) * 2 PL oleja * 1 PL cervenej kari pasty (postaci aj kari korenie + chilli) * 5 dl rybacieho bujonu * 4 dl kokosoveho mlieka * ca 60 g nudli * 400 g ryby (napr. tresky, kocky file, losos) * 2 PL rybej omacky * limeta * sol POSTUP PRÍPRAVY A opat receptik z reklamneho letaku a opat vynikajuci! Neviem naco tolko vrazam do kucharskych kniziek ked najlepsiu inspiraciu mam pod nosom a zadarmo :)... Polievocka je vyborna a naozaj stoji za vyskusanie, aj ked vas mozno odradia specialne ingrediencie. Ja som zlozenie polievky tiez prisposobila tomu, co som mala prave doma. Zaklad je ryba a nejaka ta zelenina. S ostatnym sa da s troskou fantazie pekne improvizovat. Ozaj, a ci je polievka naozaj z Bali overene nemam, nazov asi najlepsie vyhovoval reklame na "Bali" zeleninu. No azijsky smrnc veru nezaprie. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI 1. zeleninu nakrajate na kocky alebo pasiky, podla chuti a uvazenia a orestujte na oleji...ak mate dobru mrazenu zeleninovu zmes, sup sem s nou!...cim pestrejsie tym lepsie (aspon tak si ja predstavujem ostrov Bali, velmi pestry a bohaty na veskeru floru a faunu :)) 2. k orestovanej zelenine pridame kari pastu ( v mojom pripade kari korenie a chilli), zalejeme rybacim bujonom (ak nemate rybaci, dajte zeleninovy)...a tiez kokosovym mliekom...nechame prejst varom 3. rybu si nakrajame na kusky a pridame do polievky... ..nudlicky polameme a pridame do polievky rovno za rybou..povarime tri minuty, dochutime rybacou omackou, solou, nastruhanou korou z limety a je hotovo! * dobru chut* OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Ludmila B. (milika4) ID 77960 (18.2.2011, 17:03) | |
polievka nam velmi chutila , vacsinou robievame klasiku...ale toto som vyskusala a stoji to za to | |
ODPOVEDAŤ |
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (18.2.2011, 18:12) | |
Milka, dakujem velmi ma to tesi lebo tato polievocka je naozaj vyborna, robievam ju ju velmi rada | |
ODPOVEDAŤ |
Ivana T. (lacquer) ID 51089 (17.5.2010, 8:37) |
Ja robim podobnu, ale namiesto kokosoveho mlieka pridam paradajkove pyre a rybu nekrajam, lebo varom sa pomaly rozpadne sama. |
ODPOVEDAŤ |
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (17.5.2010, 20:34) | |
ODPOVEDAŤ |
andrea o. (hillary) ID 61659 (16.5.2010, 19:00) | |
Evka nedávno som mala možnosť jesť prví krát rybaciu polievku a teda mala som predsudky ale po prvom ochutnaní som bola prekvapená výbornou chuťou určite čoskoro vyskúšam tento tvoj rybací receptík Ďakujem PS:...k tým kuchárským knižkám...mám podobný problém |
|
ODPOVEDAŤ |
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (16.5.2010, 19:07) | |
ja dakujem Andrejka rybaciu polievku som ani ja dlho dlho nemala v repertoari.. vyskusaj, mozno ti zachuti aj tato... veru veru, caro kucharskych kniziek na nas posobi asi rovnako | |
ODPOVEDAŤ |
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (16.5.2010, 19:00) | |
Evulicek,aka fajna polievocka smrncnuta exotikou to my radi | |
ODPOVEDAŤ |
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (16.5.2010, 19:02) | |
diki Matka je straaaasne dobruckaaa | |
ODPOVEDAŤ |