. .. .. .. .. .. .
. .

Koložvárska kapusta - vegetariánska - RECEPT 26836

Iveta Š. (miminnka) ID 130186
Oblasť: Nová Dubnica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 30.12.2009
Naposledy: 14.2.2018 19:18
Aktualizácia: 28.12.2010 15:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 24
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 18
NÁVODY 0

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)


Koložvárska kapusta - vegetariánska


[ recept č. 26836 zo dňa  ]


Koložvárska kapusta - vegetariánska


POTREBNÉ PRÍSADY

250 g ryže, 90 g sójového granulátu, 2 menšie cibule, 2 str. cesnaku, 250 g šampiňónov, 1 lahôdkové tofu, 800-900 g kyslej kapusty, kyslá smotana, solčanka, mletá rasca, ml. červ. paprika, zeleninový biobujón.

POSTUP PRÍPRAVY

Zdravšia, ľahšia a rovnako chutná verzia koložváru.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Sójový granulát vsypeme do hrnca, pridáme 1/2 ČL mletej rasce a 2 ČL zelen. bujónu, zalejeme vriacou vodou, zakryté necháme postáť 20 minút.


Suroviny na kapustovú zmes


V hlbšej panvici si na oleji orestujeme pokrájanú 1 cibuľu,


zatiaľ si nahrubo nastrúhame tofu,


do cibuľky pridáme tofu, ml. červ. papriku - 2 ČL, 2 pretlačené strúčky cesnaku,


pridáme pokrájanú kyslú kapustu, solčanku a dusíme asi 20-25 minút.


Suroviny na šampiňónovú zmes


Na oleji orestujeme cibuľu,


pridáme pokrájané šampiňóny, podusíme,


do podusených pridáme precedený sójový granulát, solčanku , ml. rascu a ml. červ. papriku. P.p. podlejeme troškou vývaru z granulátu a necháme prevrieť asi 3-5 minút.


Do vymasteného pekáča rozdelíme polovicu kapustovej zmesi,


rozvrstvíme polovicu ryže, ktorú sme si medzitým pripravili obvyklým spôsobom,


na ryžu dáme všetku šampiňónovú zmes,


navrstvíme zvyšok ryže (zabudla som odfotiť) a na ryžu zvyšok kapustovej zmesi.


Na vrch rozotrieme kyslú smotanu a dáme piecť do rúry pri 200 °C asi na 45 minút.


Hotovo.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Veľkonočný veniec | Koložvárska kapusta - vegetariánska | Tvarohové brownies s malinami/černicami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marcela A. (mylove) ID 127626 (1.7.2010, 9:37)
Mnam (Y) (Y) (Y) toto urcite vyskusam |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) Vdaka (L)
ODPOVEDAŤ
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (10.5.2010, 16:14)
jeej, nieco podobne robievam - len so sojovou smotanou (tatarkou) a je to super. vdaka za pripomenutie, dlho som to nerobila |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Iveta Š. (miminnka) ID 130186 (12.5.2010, 19:23)
Žanetka, k sójovej smotane sme sa ešte nedopracovali, snáď niekedy neskôr (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Andrea J. (mandusa) ID 24820 (10.5.2010, 16:08)
vyzerá perfektne, určite vyskúšam (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Iveta Š. (miminnka) ID 130186 (12.5.2010, 19:22)
ďakujem (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu