
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Marianna J. (mokilko) ID 50331 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Čína s medom a banánom[ recept č. 26835 zo dňa 10.5.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500g kuracích prsíčiek malá hlávka kapusty malá konzerva kukurice 1/2 banánu karí korenie, soľ, vegeta, worchestrová omáčka,sójová omáčka, mleté čierne korenie 1 dl.oleja, 3 lyžice medu POSTUP PRÍPRAVY prsíčka nakrájame na slížiky. do Woku si dáme rozpáliť olej a med.keď med začne karamelizovať, prsíčka naprudko osmažíme.po chvíľke pustia šťavu. dusíme. kapustu nakrájame na velmi jemné rezance a pridáme k mäsu. dusíme do polomäkka.pridáme sterilizovanú kukuricu aj s vodou a korenia podľa chuti a potreby, karí korenia trošku viac, musíme docieliľ typickú farbu jedla ale aj chuť. dávame pozor, aby sa nám všetka voda nevyvarila, podľa potreby podlievame. nakoniec banán nakrájame na tenučké plátky a pridáme k zmesi. dusíme dovtedy, kým sa banám úplne "nerozpustí" ako prílohu k číne doporučujem netradične zemiakové pyré. jednoznačne sa k nej nehodí nič viac DOBRÚ CHUŤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |