
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
SLADKÉ JEDLÁ |
Simona H. (ritta) ID 8902 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Rezancový nákyp s tvarohom a jahôdkami[ recept č. 26803 zo dňa 9.5.2010 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 300 g cestovín, najlepšie širších rezancov, 250 g tvarohu, 2 vanilkové cukry (ak máte radi sladšie, ešte jeden pridajte), 2 vajcia, zavárané jahody, 1 lyžička škorice, maslo a strúhanka na vysypanie formy POSTUP PRÍPRAVY Bielky oddelíme od žĺtkov. Žĺtka vymiešame s tvarohom, vanilkovým cukrom a škoricou a pridáme jahody. Premiešame spolu s uvarenými rezancami. Pripravíme vymastenú a strúhankou vysypanú formu a nalejeme do nej tvarohovo-rezancovú zmes. Vo vyhriatej rúre zapekáme asi 20 minút pri 180 stupňoch. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Keď je nákyp upečený, rozotrieme naň vyšľahané bielky. Ešte ďalších 10 min. zapekáme. Ozdobíme podľa fantázie, šľahačkou, čerstvým ovocím alebo čokoládovou polevou. |
![]() | Alena K. (alenie3) ID 135571 (9.5.2010, 18:46) |
super urcite vyskusam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |