. .. .. .. .. .. .
. .

ježkoviaaaa - RECEPT 26585

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 14649 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


ježkoviaaaa


[ recept č. 26585 zo dňa  ]


ježkoviaaaa


POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme okrúhly piškótový korpus z 8 vajec, punč /ja som použila sunquick s trochou vody/, lekvár podľa chuti, krém /aký ma kto rád-vanilkový, čokoládový..../, ovocie /najlepšie drobné: brusnice, boruvky, maliny, jahody..../, rum alebo rumová esencia, marcipán /biely na základ očí, zelený-farbený potr. farbami, telový-farbený minimom červeného potr. farbiva/, hustý kakaový alebo čoko krém /na pichliačiky/

POSTUP PRÍPRAVY

Povodne mal byť len jeden ježurko na oslavu synových 4 ročkov, z obavy, že sa mi nepodarí som upiekla dva korpusy, ktoré tak krásne narástli, že dvaja ježkovia by boli moc tučnučkí, tak po prekrojení a ozdobení sme mali 4 torty!
Cesto: piškót z 8 vajec v okrúhlej tortovej forme, po upečení vykrojiť tvar slzy-tvar ježka / zvyšok nevyhadzovať!/, slzu vodorovne prekrojiť, aby vznikli dve rovnaké. Potom slzičky poliať punčom / ja som zriedila sunqick s vodou/ a natrieť lekvárom. Základ ježka je hotový :D urobíme si krém, taký fajný, aký máme najradšej / ja klasiku-vanilkový puding poriadne vyšľahám s maslom/. Teraz je čas na odkrojky-pomrvíme ich, pridáme krém, trochu lekváru, rumovej esencie /alebo rumu/, ovocie - ja som dala zavárané brusnice a všetko to pekne zmiešame, až nám vznikne hmota, z ktorej vytvarujeme pretiahnutú pologuľu-tvar ježka, capneme na slzičku a dotvarujeme rukami. A ide sa na zdobenie: z marcipánu vykrojíme trojuholník s jednou zaoblenou stranou-čelo. Časť, kde príde marcipán potrieme ešte zvyškom krému, alebo si vymixujeme trošku masla s cukrom a "prilepíme" marcipán. Z farebného dotvoríme oči a noštek. Potom si uvaríme ešte jeden krém-kakaový a "vyďubkáme" zdobičkou chrbátik, dáme schladiť aaaaaaaa pozor aby sa nenamnožili :DDDD


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

so sviečkami pre oslávenca :D
najmenší
vo vnútri samé fajnotky....


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Najlepšia "grilovaná" polievka na svete :) a hlavne veľmi zdravá!!!!! | ježkoviaaaa | Dezertova cokoladka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (4.5.2010, 14:54)
Veľmi pekní ježkovci (Y) a majú krásne očká a nošteky ,-) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Monika P. (simono) ID 14649 (4.5.2010, 11:46)
dievčatá ďakujéém 8o| 8o| 8o| 8o| pridávam foto v priereze pre lepšiu predstavu (L)
ODPOVEDAŤ
Zdenka A. (azdenka) ID 26949 (3.5.2010, 20:41)
Za každý jeden rôčik jeden milý ježko. (child4) (child5) (child8) (Z) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
dada t. (cica-mica) ID 102843 (3.5.2010, 19:28)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Daniela J. (danielitta) ID 46554 (3.5.2010, 17:26)
Myslim, ze nikomu by nevadilo, keby sa v noci v chladnicke mnozili aj geometrickym radom :-D :-D :-D :-D Dakujem za zrozumitelny postup - na pocudovanie (zip) som ho pochopila aj bez obrazkov :-p :-p :-p
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (3.5.2010, 15:32)
Ježčia rodinka je peknučká, určite urobí radosť (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu