. .. .. .. .. .. .
. .

Lístková rýchlovka - RECEPT 26537

Martina P. (rikinka) ID 16490
.
Oblasť: Spišská Nová Ves
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.5.2007
Naposledy: 28.5.2021 20:29
Aktualizácia: 23.10.2012 12:30
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 155
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 19
RECEPTY 141
NÁVODY 0

CHUŤOVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov)


Lístková rýchlovka


[ recept č. 26537 zo dňa  ]


Lístková rýchlovka


POTREBNÉ PRÍSADY

Lístkové cesto, šunka /salám, anglická slanina/, tvrdý syr, sterilizované uhorky, horčica /kečup/, vajíčko na potretie, sézam

POSTUP PRÍPRAVY

Receptík som našla na maminciných receptoch.cz a som rada. Vďaka :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Cesto rozvaľkáme na tenko, rozkrojíme na obdlžníky


potrieme horčicou


alebo kečupom, položíme na neho plátok-dva šunky /slaniny.../


posypeme strúhaným syrom, dáme kúsok uhorky... Samozrejme že si tam môžete dať čo chcete a čo máte radi, len zase veľa toho nie, lebo to nezrolujete.


a rolujeme...


Uložíme na plech vyložený papierom na pečenie, povrch potrieme rozšľahaným vajíčkom, posypeme sézamom. Boky spájať nemusíte.


Je to dobrotka :-).



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Pre naše krsniatko | Lístková rýchlovka | Detská výživa s pudingom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (16.8.2010, 9:32)
idem vybrať lístkové cesto z mrazáku,inšpirovala si ma ,urobím ho dnes poobede (C) (C) (C)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (18.8.2010, 9:30)
Tak ako Katka, chutilo?
:-$
ODPOVEDAŤ
Monika M. (monci81) ID 46679 (13.8.2010, 15:43)
Vyzerá to super,ale ešte som s lístkovým cestom nerobila,tak mám otázku.ako dlho a na akej teplote to treba piecť? *-) *-) :-$ :-$ asi to pripravím na raňajky
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (16.8.2010, 8:59)
Ahoj Monika, odpovedam až teraz, lebo som dovolenkovala :-$.
Taká optimálna teplota je 200 stupnov a koľko, presne neviem, keď to bude pekné hnedučké prepečené, odstaviš. :-$

(hello)
ODPOVEDAŤ
petra m. (nela5) ID 18270, mimibazar.sk/nela5 (29.7.2010, 12:15)
Už aj to idem robit ,-) ,-) ,-) potom dám vediet ake boli :-) (L)
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (suzzanne) ID 124825 (22.7.2010, 15:14)
Super receptik, robila som na oslavu ako predjedlo, vsetkym to velmi chutilo (Y) (Y) (Y) ďakujem (L) (L) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (23.7.2010, 7:26)
Zuzka, som rada, že si si vybrala moj receptik a že chutilo. Aj u nás to stále mizne rýchlosťou blesku. (L)

(hello)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (2.5.2010, 12:20)
- veru toto sú skvelé dobrotky (clamp) (clamp) (clamp) krása Maťka (pl) (pl) (pl)
ODPOVEDAŤ
Andrea K. (samajka) ID 19838, mimibazar.sk/samajka (2.5.2010, 12:19)
(Y) (Y)mňááám :-ptakéto zbožňujem |:o) (L) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Perla R. (ladyrs) ID 11748, mimibazar.sk/ladyrs (2.5.2010, 12:01)
Jéééééj, to ozaj musí byť dobrotka....... určite vyskúšam. (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu