
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
DOMÁCA MEDICÍNA |
Katarína B. (kava4) ID 47637 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Levanduľové víno[ recept č. 26448 zo dňa 30.4.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Prísady na 1 fľašu s obsahom 700 ml: kôra z ½ citróna, 1 fľaša ružového vína, 1 zväzok usušenej levandule POSTUP PRÍPRAVY 1. Citrónovú kôru dôkladne opláchneme a osušíme a s 1/8 vína ju vložíme do hrnca, necháme zohriať, nie však zovrieť. Potom ju necháme vychladnúť v studenom zvyšku vína. 2. Studené víno s kôrou nalejeme do fľaše. Pridáme levanduľu a zalejeme zohriatym ružovým vínom. |
![]() | Kristína F. (Mirtillo) ID 247281 (upravené 23.11.2013, 22:03) |
![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |