
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
MÚČNIKY, POHÁRE |
Monika G. (elinkaa) ID 17643 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Ovocná bomba[ recept č. 2643 zo dňa 27.10.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 6 vajec, 120 g práškového cukru, 120 g polohrubej múky, 2 banány, 4 kiwi, 1 malý pohár čučoriedok, 1 malý pohár marhúľ KRÉM: 500 ml mlieka, 4 lyžice hladkej múky, 1 vanilínový cukor, 120 g práškového cukru, 250 g masla /Hery/, čokoládová poleva POSTUP PRÍPRAVY ... v obrázkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, postupne pridáme žĺtky, múku a cukor. Cesto rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný väčší plech a upečieme. Plát cesta si potom rozdelíme najprv na polovicu a tú druhú polovicu na väčšiu a menšiu časť. ![]() ako 2. krok si pripravíme ovocie: kiwi, banány, čučoriedky a v mojom prípade som namiesto marhúľ použila zavárané broskyne. ![]() Polovicu cesta uložíme do formy na srnčí chrbát vystlanej mastným papierom /striháme ho tak, aby kus prečnieval/. Cesto /má tiež siahať nad okraj formy/ pokropíme šťavou z kompótu. ![]() Pripravíme si krém: Z mlieka, múky a cukru uvaríme za stáleho miešania hustú kašu. ![]() Do vychladnutej pridáme zmäknutý tuk a spolu vymiešame na hladký krém. ![]() Na pripravené cesto rozotrieme časť krému a do stredu doň vtlačíme očistené banány a na boky dáme čučoriedky. Zakryjeme druhou vrstvou krému a pásom odrezaným z cesta. ![]() Natrieme tretiu vrstvu krému, do stredu dáme očistené celé kiwi, na boky polovice broskýň, potom zvyšok krému a zakryjeme ho posledným pásom cesta a prečnievajúcim papierom. Zaťažíme, dáme na 2 hodiny do chladu a potom polejeme čokoládovou polevou. ![]() Ovocná bomba v plnej paráde. ![]() Rez ovocnej bomby. Mňam, mňam. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (6.10.2008, 7:57) |
![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
lubica s. (marnaty) ID 53484 (5.10.2008, 22:56) |
Toto je super koláčik, robievam ho a zatiaľ každému chutil. Akurát krém robím pudingový zo Zlatého klasu a masla. ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | claudia o. (claudi) ID 9131, mimibazar.sk/claudi (27.10.2007, 19:29) |
krásne a určite ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Helena M. (Missie525) ID 12680 (27.10.2007, 18:57) |
Vypada to uzasne ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Erika B. (BrDo) ID 3728 (27.10.2007, 17:48) |
Kde je obrááázkový postup??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |