Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Monika D. (monikaskorica) ID 116840 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
Tufu s pórom, syrom a pečenými rajčinami.
[ recept č. 26194 zo dňa 23.4.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
natural tofu, pór, plátky syra, sójová omáčka, oregano, soľ, olej
POSTUP PRÍPRAVY
Fofu zlejeme z nálevu a necháme asi 15 min marinovať v sójovej omáčke. Rajčiny prekrojíme na polovicu, pokvapkáme olejom, posolíme a pridáme sušené oregano. V zapekacej mise trochu podlejem vodou asi 20-30 min pečieme pri 200 °C. Na troche oleja o restujeme pór aj tofu v celku. Tofu preložíme na zapekaciu misku s rajčinami na vrch pokladáme osmažený pór a prikryjeme ho syrom. Celé to už len necháme zapiecť v rúre. |
 | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (8.7.2010, 21:23) |
juuuuuuuuuj,musim vyskust  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (23.4.2010, 16:49) |
super, milujem tofu, toto vyzera na vynikajuci lahky skoro-letny obed  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Monika D. (monikaskorica) ID 116840 (23.4.2010, 17:06) |
Manžel si pochvaľoval, ja som mala kuracie stehno , už som si musela dať mäsko on je totiž vegetarián a ja som obojžravec ... musela som zlikvidovať rajčiny ktoré v tomto období vôbec nechutia rajčinovo a pečením sa tuším ich chuť zvýraznila. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (23.4.2010, 17:14) |
tak to si ma dostala, ze to bol obed pre manzela ale aj moj ma rad tofu, aj ked nie sme vegetariani. no hej, tie "rajciny"... chvalabohu,.ze ide leto konecne budu chutit tak ako maju, resp. konecne budu mat vobec nejaku chut ale dobre riesenie, velmi dobre  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Monika D. (monikaskorica) ID 116840 (23.4.2010, 17:18) |
Neboj už si zohrieva výdatný olovrant . |
ODPOVEDAŤnahlásiť |