končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) "kebab"[ recept č. 26125 zo dňa 21.4.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY arabský chlieb, 1 seitan natural, cibuľa, cca 200 g tatárskej omáčky (sójovej - ale môže byť aj klasická), horčica (dijónska), uhorky, rajčiny, olivový olej, gulášové korenie príp. korenie na kuracie mäso, hranolky POSTUP PRÍPRAVY Seitan si nakrájame na pásiky a opražíme na olivovom oleji spolu s cibuľkou a koreninami. Najprv ho necháme prikrytý, cca 15-20 minút a potom ho orestujeme do chrumkava. Medzitým si nakrájame čerstvú uhorku, rajčinu a cibuľku, zmiešame s tatárskou omáčkou a horčicou (prípadne soľou - podľa chuti) a do zmesy pridáme opražený seitan. Touto zmesou naplníme arabský chlebík - ak je taký pevný chlebík, môžeme doň pridať aj hranolky. Prípadne spraviť rolky. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Lívia C. (brouk) ID 18788 (21.4.2010, 14:00) |
čo je to seitan? |
ODPOVEDAŤ |
Andrea O. (AďaO.) ID 5041 (21.4.2010, 15:04) | |
Seitan sa dá pripraviť aj doma. Keď som bola vegetariánka, robila som si ho bežne. Pripravuje sa z múky, vody, nechá postáť a potom sa "prepiera" lepok až do úplného odstránenia. Je s tým dosť babračka, ale dá sa. | |
ODPOVEDAŤ |
Dagmar H. (dasula) ID 6034, mimibazar.sk/dasula (21.4.2010, 14:02) | ||
http://www.strava.sk/showdoc.do?docid=6306 | ||
ODPOVEDAŤ |
Lívia C. (brouk) ID 18788 (21.4.2010, 14:27) | ||
ty brdo ! to teda čumím. Ja teda také veci môžem, ale doma.... Škoda rečí. | ||
ODPOVEDAŤ |
Dagmar H. (dasula) ID 6034, mimibazar.sk/dasula (upravené 22.4.2010, 9:12) | ||||
moji si uz zvykli najprv ohrnali nosy, ale nasej take veci strasne chutia, mne tiez, tak som zacala varit na dvakrat . no ked videli, ako nam to chuti a ze nie sme nikdy prezrate , tak skusili....a obcas teda radi jedia nove chute. vela veci je o konecnom ochuteni | ||||
ODPOVEDAŤ |