. .. .. .. .. .. .
. .

Ryžový nákyp.... - RECEPT 25881

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

SLADKÉ JEDLÁ

ID 20591 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Ryžový nákyp....


[ recept č. 25881 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Ryžový nákyp....


POTREBNÉ PRÍSADY

mlieko, vanilkový lusk, 3 vajíčka, ovocie, ryža, štipka soli, trochu masla, cukor

POSTUP PRÍPRAVY

mlieko uvaríme s ryžou, pekáč si vymastíme maslom, do uvarenej ryže dáme žĺtka a cukor podľa toho ako mate radi, polovičku ryže dáme na pekač a poukladáme ovocie, dáme druhú polovičku ryže a troška masla, pečieme.... vyšľaháme si sneh s praškovým cukrom a dáme na upečený nákyp, ja ten sneh dávam naozaj tak na 3 min lebo keď sa upečie do zlata tak padne.....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


...



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Sýrové smaženky zo salámkou | Ryžový nákyp.... | Sypaná štrúdľa >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
adrien k. (adrien36) ID 135661 (14.4.2010, 19:00)
(zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (15.4.2010, 0:03)
(L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lenka B. (ballou) ID 28541, mimibazar.sk/ballou (14.4.2010, 17:17)
(hello) cca kolko tej ryzze uvaris v akom mnozstve mlieka na pekac (podla foto sudim ze mame rovnake pekace) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (15.4.2010, 0:02)
no to ja ani neviem, ja to od oka robim... dam do hrnca ryzu a mlieko... stiku soly a varim ale aj miesam lebo by sa hned pripalilo a prilievam mlieko az je tyza hotova... potom ked vychladne dam zltka, ja to varim s tym luskom... alebo vanilkovy cukor a dosladit podla potreby :-$ a to neni plech ale taka forma na tortu hranata... a ten vrch uz bol na fotke prec.... teda obvod
ODPOVEDAŤnahlásiť
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (14.4.2010, 14:59)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (14.4.2010, 16:19)
(L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu