
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Eva V. (vinka) ID 5640 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Plnene pecene jablka[ recept č. 2585 zo dňa 22.10.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 4 stredne velke jalbka, 200 ml mieka, 200g slahackovej smotany, sol, vanilkovy cukor, 25 g vanilkoveho pudingu v prasku, 2 vajcia, 3-4 lyzice hnedeho cukru POSTUP PRÍPRAVY Nieco fajne k prichadzajucej zime ;) Jablka umyjeme. zrezeme vrchnu cast a stred vydlabeme, tak aby ostala asi 1 cm stena. Ked nechcu jabcka spravne stat v mise ;), zarovnajme spodok miernym zrezanim... Ruru si vyhrejeme na 160 C. Mlieko, slahacku a stipku soli zmiesame. Odoberieme polovicu a uvarime s cukroma vanilkou. Zvysok vymiesame s vajickami a pudingovym praskom, prilejeme k variacemu sa mlieku so smotanou a miesame kym nevznikne husty krem. Kremom naplnime jablka po okraj. Jablka naukladame na plech vystlany papierom na pecenie a zapekame asi 20-25 minut pri 160 C. Nechame vychladnut. Po vychladnuti posypeme jablka hnedym cukrom a ak mame ruru s grilom, dame ich spat do rury a nechame tam hnedy cukor skaramelizovat. Pripadne ak mate doma flambovaci horak, urobite to tym ;)... |
Katarina E. (kitky) ID 3016, mimibazar.sk/kitky (22.10.2007, 23:42) |
vyzeraju uzasne ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |