ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
Cestovinová torta
[ recept č. 25804 zo dňa 11.4.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
300g špagiet, konzerva šampinonov (veľkosť podla chuti), 200g mletého mäsa, paradajky, smotana na varenie, mlieko, bazalka, čierne korenie, soľ, maslo, 3 vajcia
POSTUP PRÍPRAVY
uvaríme špagety, premiešame ich s maslom. Na panvici upečieme cibulu do sklovita a pridáme mleté mäso + napr. grilovacie korenie, pečieme pokial mäso nie je upečené. Špagety vložíme do formy od torty, ktorú sme vymastili (ja som robila na papieri na pečenie, pretože moja nejak netesní a vytiekla by mi omáčka). Vytvarujeme ich tak, aby okraje boli vyššie a stred vytvoril jamku. Do jamky dáme mleté mäso s cibulkou, pridáme šampinony a paradajky. Na záver zalejeme zmesou - 2dc smotana + 0,5dc mlieko, tri rozšľahané vajíčka, čierne korenie, soľ podľa chuti. Ja som do smotany pridala aj omáčku z maggi nápadov, nejakú syrovú. Zalejeme tortu a vložíme do rúry a pečieme pokial omáčka nestuhne. 180 stupnov 45min (robila osm to takto v plynovej rúre) . Pred dopečením posypeme syrom.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
výsledok zvnútra
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
| Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (12.4.2010, 15:14) |
Neli, vizera to pekne, ale nebli tie okraje trosku suchsie ? |
ODPOVEDAŤ |
| | Nela B. (Vetrovka) ID 121914 (12.4.2010, 18:51) |
ono to tak má byť, trošku "pripečené", možno to na obrázku vyzerá veľmi ale chuťovo boli tak akurát, nevylámali sme si zuby |
ODPOVEDAŤ |
| Jarmila P. (jatea) ID 106659 (12.4.2010, 10:24) |
Vyzerá to celkom zaujímavo |
ODPOVEDAŤ |