. .. .. .. .. .. .
. .

Roztrhané mäsko - RECEPT 25631

Marta G. (Egreska) ID 53992
mimibazar.sk/egreska
Oblasť: Ružomberok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.7.2008
Naposledy: 16.12.2020 12:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 16
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 80
RECEPTY 339
NÁVODY 10

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)


Roztrhané mäsko


[ recept č. 25631 zo dňa  ]


Roztrhané mäsko


POTREBNÉ PRÍSADY

mäso vhodné na pečenie (bravčove,hovädzie,jahňacie,kuracie...)

POSTUP PRÍPRAVY

Večer pred pečením si urobíme marinadu .Ja som robila z coca-coly,korenia,kečupu,horčice,sojovej omačky a cesnaku.Ale samozrejme si možete urobit podla seba.Umyte mäsko(cely kus) naložime do misy s marinadou a dame na noc do chladničky.Tej marinady by malo byt tak 2 dcl a viac aby sa mäsko v rure nevysušilo.Pečieme pomaly na 160-170 st take 3 hodinky alebo dlhšie (záleží na mäse) aby masko bolo mäkkučke. Ked je hotové,vyberieme ho na tanier a vydličkami roztrhame na vlaknité kusky.Počas pečenia davajte pozor ,aby vam všetka štava nevyvrela, lebo ju budeme potrebovat ,tak priebežne podlievajte podla potreby.Roztrhane masko vratime do pekača a premiešame so štavou. Nemalo by to byt suché,tak si to ustrážte. Taketo masko je velmi dobre, ked niekam cestujete , alebo na piknik,šupnut do žemle,trochu šalatika,kečup alebo majonezu a bašta je na svete.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


.


.


.


muž si ho bral v tortille do prace..


...lepší fast food neexistuje!!!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Čokoladové muffinky s jablkami | Roztrhané mäsko | Kakaový krémeš >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Denisa J. (Damia) ID 3904 (9.9.2010, 9:32)
nenormálny recept... (Y) (Y)
už nech je víkend... ^o) ^o) ^o)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (20.4.2010, 18:53)
No mňam, tá posledná fotka je na zbláznenie vábna :-p :-p :-p Že cola... do marinády... to aká exotika ? :-o ty brďo...to musí byť zaujímavá chuť. Tak to by som niekedy skúsila, keď píšeš, že sa to hodí na piknik... (L) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (9.4.2010, 8:31)
mňaaaaaaaaaaaaam, môj syn miluje tortilly, takže vyskúšame takúto náplň (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (8.4.2010, 18:01)
Ahoj Martuš (F) - teda dobrá mňamina zasa od Teba (L) (L) (L) (L) - určite niekedy vyskúšam, s colou som ešte nič nerobila - tak ma to láka :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (8.4.2010, 18:05)
Matka skus,ja to sem-tam urobím ked ma napadne a ked mame kolu :-$ urobí to taku dobru chut (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (8.4.2010, 18:09)
Marti a aké masko si použila - bravčové ? *-) *-) - rada vyskúšam tento Tvoj receptík (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (8.4.2010, 18:13)
Ano ,bravčove pliecko ale možeš použit hociake, ake mate radi *-)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (8.4.2010, 18:18)
práveže doma mám také - tak skúsim z neho |:o) |:o) |:o) - kujeeeem (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (8.4.2010, 14:56)
Martuška...to vyzerá byť skvelá bašta...a ešte mi to veľmi pripomína detstvo, keď mi maminka robievala chlebíky s mäskom, vždy som chcela také "šťavičkové" a maminka mi to podobným spôsobom trhala medzi žemľu či chlieb...veľká inšpirácia, určite niekedy vyskúšam. Ďakujem za tip (F)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (8.4.2010, 17:55)
Evka som rada ,že som ti privodila pekne spomienky.. (L) (L) (L) ja som taketo mäsko nepoznala ,-)
ODPOVEDAŤ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (8.4.2010, 20:21)
Martuška...práveže ani ja som takéto mäsko nepoznala a už vôbec nie v tak špeciálnej marináde... len tou potrhanou štruktúrou mi to pripomenulo chlebíky, ktoré mi maminka robievala ako malej Evičke, ktorá ešte nemala zubiská, ale len zúbky ,-)
ODPOVEDAŤ
Helena B. (hela2) ID 37749 (8.4.2010, 14:34)
takto upečené bravčové pliecko musí byť super (Y) (Y) (Y) ale vyskúšam to aj s kuriatkom :-)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (8.4.2010, 17:56)
veru aj je a to kuriatko musí byt tiež fantazia (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (8.4.2010, 14:13)
Viem si to predstaviť len tak s rožtekom a rožtek si namáčať do tej šťavičky (pl) už si tlačím recept.. isto vyskúšam ^o) Ďakujem (L)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (8.4.2010, 17:57)
kika skus ,budem len rada ked vyskušaš (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (8.4.2010, 13:57)
wuu, Marti a do tej marinady davas Coca-colu? To som este nepocul, ako chuti potom vysledok? Je tam ta cola citit? ci sa to strati? :-o
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (8.4.2010, 14:08)
Michal,tu kolu tam necitit,bežne davam med ale teraz sme mali doma aj kolu tak som dala.Je to koli tomu aby sa spravil trošku karamel ,potom je ta marinada taka slano-sladko korenista-jednoducho dobrá (Y) (Y) (Y) ak budeš skušat tak stačí tak 1-11/2 dcl koly aby to nebolo prehnane,skus niekedy takto naložit kurča a ugrilovat na zahrade ,oblížete si všetky prsty (D)
ODPOVEDAŤ
Irena W. (irmuska) ID 105511 (8.4.2010, 13:05)
mňam, už vidím tú obloženú žemľu, čo to musí byť za dobrota, najbližší výlet to spravím (Y) (Y) (Y) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (8.4.2010, 14:09)
budem rada ak vyskušaš (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu