Andrea M. (andy29) ID 44947 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
Srdiečková na želanie mojej dcéry :-) ako inak bezlepková :)
[ recept č. 25538 zo dňa 6.4.2010 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
6 vajec, 1.5 dl mlieka, 1.5 dl oleja, 300 g cukru, 330 g múky- dala som 200 g Mix C, 50 g Mantler, 50 g zmes Ditman- obsahuje zmes zemiakovej a ryzovej muky, 30 g Gustinu, 1 prášok do pečiva. Plnka- trasený mandarinkový krém, salko krém Ríbezľový džem, poťah K2 Vyšľaháme žltka s cukrom, pridáme mlieko, olej, múku s práškom do pečiva a nakoniec vyšľahané bielky. |
Jana Š. (jozefka) ID 8128 (26.4.2010, 15:58) |
Poprosím okomentovať: ako ste robili tú polevu? Vyzerá super - ako marcipán. Ofarbená je ríbezľovým džemom? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Andrea M. (andy29) ID 44947 (26.4.2010, 21:20) |
Tú polevu ste mysleli, to, čím je torta potiahnutá? Ak áno, tak nie je to robený marcipán, je to poťahovacia hmota K2 a ofarbená je gelovými farbami wilton.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Jana Š. (jozefka) ID 8128 (27.4.2010, 9:50) |
Ďakujem za odpoveď, ale čo je to hmota K2? Kde sa to dá kúpiť? Aj tie farby, poprosím, kde ste kúpili? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Andrea M. (andy29) ID 44947 (27.4.2010, 21:29) |
Dá sa to kúpiť napr. na stranke peceniehrou.sk. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | |  | Jana Š. (jozefka) ID 8128 (29.4.2010, 10:00) |
OK, vďaka. Vyskúšam. Ešte 1 otázočku: nie každého celiatika to trápi, glukózový sirup vo fondáne K2 je bezlepkový /t.j. kukuričného pôvodu/? Malej robí problém aj pšeničný zdroj glukózového sirupu. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | | |  |  | Andrea M. (andy29) ID 44947 (29.4.2010, 17:28) |
Ahoj Janka, bolo napisané len glukozový sirup, tak na 100 % neviem aký je, ale podľa noriem europskej unie by mali byť alergény vypísané a tu nebol napísaný žiadny. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Andrea M. (andy29) ID 44947 (6.4.2010, 21:16) |
Ďakujem a všetko najlepšie k dnešným meninám.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Irena W. (irmuska) ID 105511 (6.4.2010, 21:44) |
ďakujem pekne  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |