
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Jana K. (Jana Komancova) ID 141010 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Jarne vajcia[ recept č. 25252 zo dňa 30.3.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 8 vajec 40g masla 40g hladkej muky 2dcl mlieka 30g vareneho spenatu 30g rajcinoveho pretlaku 1zltok horcica citronova stava sol listy hlavkoveho salatu salatova uhorka redkovka mlada cibulka alebo pazitka . POSTUP PRÍPRAVY Natvrdo uvarene vajcia osupeme,spodok zrezeme tak, aby pevnejsie stali, a ulozime na misu, vystlanu zelenym salatom.Z masla a muky pripravenu bledu zaprazku zalejeme mliekom osolime povarime aby zhustla, a rozdelime na 4casti. Do jednej primiesame zltok citr. stavu a horcicu a do druhej rajciakovy pretlak, do tretej pretrety spenat a stvrtu nechame bielu .Kazde vajce polejeme omackou inej farby.Omacky musia byt huste, aby nestekali.Misu ozdobime listami hlavkoveho salatu kolieskami citrona, uhorkou, redkovkou alebo inou jarnou zeleninou. Trva to asi tak 30min. a je to pekne aj chutne take spestrenie na slavnostny stol. |