končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Zlatica T. (zlatúšik) ID 5950 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) srdce s ružami[ recept č. 25102 zo dňa 27.3.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ďalšia bezlepková. Korpus 2x biely a 1x kakaový, plnka jahodová, poťah a ozdoby MMF POSTUP PRÍPRAVY Plnka: 500 g jahôd (nebo malin) 1 vanilkový puding Dr.Oetker Créme Olé 4 lžíce múčkového cukru (u malin dám 5 lyžíc) 1 a 1/2 masla Jahody (nebo maliny) rozmixovať (používám i zmrazené)... môže byť aj kompót, ale vtedy dávam do krému cukor podľa chuti ... treba ho trošku menej. Do drene zamiešam vanilkový puding a rozmixujem, kým puding nezhustne. Do kaše dám múčkový cukor. Šľahám v šľahači, pridám postupne maslo, krém šľahám cca 1/2 hodiny. Krém je vynikajúci, osviežujúci, moje deti sa ho nevedeli nabažiť :-) |
Monika Š. (touchie) ID 23193 (15.11.2011, 10:18) |
rada by som vyskusala tento jahodovy krem na tortu pre moju dcerku, som vsak uuuuplny amater a zaciatocnik. prave preto prosim o upresnenie: do drene sa zamiesa iba obsah vrecka Creme Ole (teda iba samotny prasok) alebo komplet urobeny puding z toho jedneho vrecka? Vystaci mi mnozstvo kremu podla Vasho receptu na okruhlu 26cm tortu s 3 vrstvami korpusu + podklad pod potah na nu? dakujem tisickrat.... |
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (27.3.2010, 19:35) | |
krásne srdiečko | |
ODPOVEDAŤ |
Zlatica B. (zlataburka) ID 120614 (27.3.2010, 18:59) |
ODPOVEDAŤ |