končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | SKVRKANE MASO*****[ recept č. 24945 zo dňa 22.3.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové stehno alebo panenka,soľ ,mleté čierne korenie,olej POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na malé rezníky,naklepeme,osolíme,okoreníme,potrieme olejom a prudko opečieme z obidvoch strán na mierne pomastenej panvici alebo rošte. Podávame s chlebíkom,horčicou a cibuľou. Názov preto,lebo mäsko spraví škvrk z jednej a druhej strany a je hotové. DOBRU CHUT |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (30.3.2010, 21:01) | |
- takéto masko tiež robievam - s trošku inou prípravou, tiež naklepem, soľ, vegeta, MČK, potriem horčicou, pretlačím cesnak - rozotriem po masku, pokvapem ho olejom, poprekladám na seba a nechám v chlade stáť do druhého dňa naj ... a potom už iba opečiem na gril panvici, - je hotové v priebehu 3-4 min a tiež iba tak to podávame naj s chlebíkom, cibuľou - a keď sa mi veľmi chce - tak pečené zemiaky | |
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (31.3.2010, 7:51) | ||
Ešteže máme tie grilpanvice,aj ked moja je ešte z éry Cervených Khmérov,ale nedopustím na ňu,je to poctivá, v Madarsku kúpená ,panvica. | ||
ODPOVEDAŤ |