melania l. (lararuby) ID 130989 |
 |
Oblasť: Banská Bystrica |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 5.1.2010 |
Naposledy: 28.7.2024 12:32 |
Aktualizácia: 14.11.2012 20:35 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
SKVRKANE MASO*****
[ recept č. 24945 zo dňa 22.3.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Bravčové stehno alebo panenka,soľ ,mleté čierne korenie,olej
POSTUP PRÍPRAVY
Mäso nakrájame na malé rezníky,naklepeme,osolíme,okoreníme,potrieme olejom a prudko opečieme z obidvoch strán na mierne pomastenej panvici alebo rošte. Podávame s chlebíkom,horčicou a cibuľou.
Názov preto,lebo mäsko spraví škvrk z jednej a druhej strany a je hotové.
DOBRU CHUT |
 | Martina P. (Mata406) ID 48300 (30.3.2010, 21:01) |
- takéto masko tiež robievam - s trošku inou prípravou, tiež naklepem, soľ, vegeta, MČK, potriem horčicou, pretlačím cesnak - rozotriem po masku, pokvapem ho olejom, poprekladám na seba a nechám v chlade stáť do druhého dňa naj ... a potom už iba opečiem na gril panvici, - je hotové v priebehu 3-4 min a tiež iba tak to podávame naj s chlebíkom, cibuľou - a keď sa mi veľmi chce - tak pečené zemiaky  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (31.3.2010, 7:51) |
Ešteže máme tie grilpanvice,aj ked moja je ešte z éry Cervených Khmérov,ale nedopustím na ňu,je to poctivá, v Madarsku kúpená ,panvica.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |