
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | SKVRKANE MASO*****[ recept č. 24945 zo dňa 22.3.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové stehno alebo panenka,soľ ,mleté čierne korenie,olej POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na malé rezníky,naklepeme,osolíme,okoreníme,potrieme olejom a prudko opečieme z obidvoch strán na mierne pomastenej panvici alebo rošte. Podávame s chlebíkom,horčicou a cibuľou. Názov preto,lebo mäsko spraví škvrk z jednej a druhej strany a je hotové. DOBRU CHUT |
![]() | Martina P. (Mata406) ID 48300 (30.3.2010, 21:01) |
- takéto masko tiež robievam - s trošku inou prípravou, tiež naklepem, soľ, vegeta, MČK, potriem horčicou, pretlačím cesnak - rozotriem po masku, pokvapem ho olejom, poprekladám na seba a nechám v chlade stáť do druhého dňa naj ... a potom už iba opečiem na gril panvici, - je hotové v priebehu 3-4 min ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (31.3.2010, 7:51) |
Ešteže máme tie grilpanvice,aj ked moja je ešte z éry Cervených Khmérov,ale nedopustím na ňu,je to poctivá, v Madarsku kúpená ,panvica. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |