
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
HOVÄDZIE MÄSO |
Jana C. (Naja) ID 3566 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Hovädzia roštenka s cibuľou[ recept č. 2481 zo dňa 9.10.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 800 g hovädzej roštenky, 6 lyžíc oleja, 10 g múky, 250 g cibule, soľ, horčicu, mleté čierne korenie, 1 dl kyslej smotany, 1 lyžicu Podravky. POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na rezne, okrajové blany narežeme, osolíme, posypeme múkou. Rezne vložíme do horúceho oleja, opražíme ich z oboch strán, vyberieme. Na tom istom oleji osmažíme cibuľu pokrájanú na plátky, rezne vložíme späť, pridáme horčicu, korenie, podravku a dusíme pri podlievaní vodou. Nakoniec primiešame smotanu a ešte krátko povaríme. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou. |
Miroslava K. (mirkakn) ID 65085 (10.4.2010, 12:54) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
mima f. (joja22) ID 83508 (28.2.2009, 17:11) |
![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |