Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Gabika F. (copka) ID 27398 |
 |
mimibazar.sk/copka |
Oblasť: Košice |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 14.11.2007 |
Naposledy: 25.8.2021 13:33 |
Aktualizácia: 25.8.2021 13:33 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)
Jelení guláš
[ recept č. 24752 zo dňa 18.3.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
400 g mäsa (hovädzie), 2L masti, 4 cibule, 2l mletej papriky, soľ, čierne korenie, rasca, majorán, 2 strúčiky cesnaku, pretlak
POSTUP PRÍPRAVY
Umyté a na kocky pokrájané mäso okoreníme korením na divinu, osolíme, pridáme 2 L horčice, 3 L kečupu – premiešame a necháme v chladničke cez noc (naša rodinná osvedčená marináda, ak robíme mäsko s cibuľovým základom a na pečenie v rúre)
Na masti speníme cibuľku, pridáme mletú červenú papriku. Primiešame pretlak, cesnak, mäso a opražíme, pridáme korenie, osolíme a dusíme vo vlastnej šťave. Keď je mäsko mäkké, podlejeme horúcou vodou a prikryté dovaríme. Podávame so zemiakmi alebo ryžou, dozdobíme brusnicami. Pridám aj postup na Brusnicovú omáčku s vínom. |
 | melania l. (lararuby) ID 130989 (18.3.2010, 19:26) |
Myslíš tým guláš pre paroháča,ked jelení?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Gabika F. (copka) ID 27398, mimibazar.sk/copka (19.3.2010, 7:43) |
ale len parohy na stene  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (19.3.2010, 10:27) |
Aj my máme,samozrejme na stene,ale fotky máš pekné,hned by som si dala taký dobrý obedík  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
zuzana b. (Langley) ID 128110 (18.3.2010, 15:34) |
Gabi, mas to v "ryza a cestoviny", vola sa to jeleni gulas a davas tam hovadzie,  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Gabika F. (copka) ID 27398, mimibazar.sk/copka (19.3.2010, 7:42) |
trochu sa to posunulo , opravené, ďakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |